Кај се чека на државно за инсеменација? Два пати правев, во рок од 3 саати беше завршено. Чекав само обработка на сперма и 20 мин што лежев , откако...
Mnogu mi e zal,daj boze da imas srekja.Kaj mene samo nesto se odlozuva,izleguva nema kraj a zlatno vreme gubime.
Некои луѓе не слушнале за вода и сапун, а камо ли за стик. Ќе си приумрам :sweat: [ATTACH]
Јас имам 4 инсеминации кај сите во newborn и сите неуспешни, последните две беа поради ваучерот, не можам да се сетам дали терапијата беше секогаш...
Не, искрено воопшто не паничев од осата, ме боцна доле на нога на сред ја згазнав случајно ја фрлив и си продолжив со чистење најнормално, но отпосле...
Не знам колку беше голем септумот но очигледно правеше проблем. Имав 3 инсеминации кај др. Татјана во њу борн. Последната беше успешна но заврши со...
Ахаа добро фала ќе проверам.
Да не си се испаничила? Од паничен напад вака може да ти биде. Следен пат одма лоратадин ако не дај Боже те касне нешто. Јас од уплав дека алергијата...
Касно гледам...:D Многу добри барем за мој вкус. И мирис, и арома и голем избор имаа. И наеднаш полека ги снема...
Вчера попладне не касна оса но помина повеќе од половина час и немам никакви симптоми бидејќи и порано ме касале и несум имала алергија. Чистев по...
Ако седат во заедница тоа значи дека некој спратови правел за синче да не оди никаде. Нека и рече оти ќе одат под кирија да седат или дека кредит...
Па не и ставиле жар на мевот на снаата туку синчињата од мали не ги учат дека треба еден ден да ја напуштат куќата и самостојни на бидат. Изгорела...
Ако ти рекол да не се замараш со нив значи не треба да се замараш. Тоа е негова фамилија и он го знае начинот на кој што треба да се справува со...
Продавам зимска вреќичка 9-24м 900 ден [ATTACH]
Продавам зимска вреќичка 9-18м, 3.5тог, нова со етикети-1300 ден [ATTACH] Продавам два зимски скафандери 9-12м. Еден е 1200 ден, двата за 2000...
Неделава од среда кога почна станува знае дека ке иде таму влага јаде седи многу брзо се навикна некако за 3 4 дена само од понделник ми рекоја со...
Има ли некој што полагал државен за сестра, од каде се зема стажанска книшка, што потписи треба и од каде?
Мислам не, сега баш бев на свадба имаше една трудница па баш за ова зборевме, дека не и договарале викенд а царски ќе биде, зашто е карлично. И рекле...
Ти честитам од срце. Многу се радувам за тебе. Те гушкам силно :l:
Јас продавам. Купен е од Енцименци, со Алое е. Без мемори пена, предобар душек. Користен е околу 3 месеци само, после не сакаше да спие во креветче...
Separate names with a comma.