Zdravo iskustvo ili mislenje za firmata sto gradi vi Kisela Voda Has Construction ?
И ај сега некој ако знае да објасни, како за денешниов празник некаде пишува строг пост, а некаде пишува пост на масло? Јас се водам спрема...
Ако одиш кај трајковски и го види септумот одма ќе ти каше дали е за отстранување. Така беше со мене. Но по други држави гледам дека не оставаат на...
Prodavam Kupeni od Grcija: -meriofert 150iui , 8 inekcii , 17.900 den -ovitrelle , 1 inekcija , 2000 den -orgalutran , 3 inekcii , 4200 den...
Да, ја пиев неколку месеци пред да забременам, не се сеќавам добро, но околу 3 месеци. Најубаво е да се посоветуваш со докторот кој те води. Секое...
Здраво јас сум бруцош сакам да ве прашам јас платив потврда за редовен студент преку iknow и таксена марка исто така, дали ќе ни биде пратена...
Види го медицината не се секогаш 2+2 =4 Ако влезеш на мојот стар Ник тука на Фемина форум ќе се увериш во тоа. Последнава бременост или пак како што...
Треба да вадам 8ца и искренп не ми се оди на клиника зашто имав лошо искуство и затоа и сеа имам страв кај да одам, а ми го препорачаа едни пријатели...
Дефектура се, може да земете метилпреднизолон 40 мг за замена
Со лесно. И ние вчера ја примивме па ќе видиме како ќе биде.
[ATTACH] [ATTACH]
[MEDIA]
Во октомври сум на свадба. 8 месец ќе бидам. Препорачајте ми каде да гледам фустани и какви?
Водење битни разговори во порака. Ма и не битни. Сериозно, времето ми е скапоцено да земам да објаснувам една работа во 3 саати преку пораки. Па уште...
15000Pa e добра моќност, мојата е 16000Pa,плус цело време е на полнач оклучена и никогаш не се десило да се испразни на сред чистење. Тоа 100квадрати...
Лаж ЛПМ не знае да плива?
Ќе ја подигнам :dance: Што ќе направиш ако се заглавиш во лифт?
Тео ќе го викет, па не ти менува дали ќе е Теофан или Теофил.
Да Имаш ли ајфон дуо?
Separate names with a comma.