Да си седам дома на топло, да врне тивко, да си пијам чај и да јадам штрудла со овошје :inlove: Изгледа многу сакам, ама ме опуштаат ваквите есенски...
Blue cap јас лично ја користев, на 20год наеднаш ми се нафрли лицето па закажав преглед кај др. Старова ми ја препиша тогаш паметам ми помогна ама да...
zdrvo lugjenca :) dali kje moze nekoj da se smiliuva i da mi objasni kako po koj princip funkcionira soobrakjajot na krstosnica koga nema ni...
Јас сум пред месец ипол породена со итен царски кај него, супер е докторот, стручен, достапен буквално 24/7. Раната многу брзо ми зарасна, кај нив...
Ако живее сам, што ли јаде што троши 9000 денари месечно за храна?! Ориз ќе си купи 2кг цел месец ќе го јаде, 200 денари е.
Букс ако 1-2 месеци гледаш дека си кнап, третиот месец ќе скратиш каде може. Имам другарка што знае да ми рече еј не сум при пари периодов, ќе се...
Ти ја сфаќам лутината и мене еднаш така ме изеде... Знајш шо велат, женска клетва фаќа.... Но, не велам да му посакуваме лошо, ама то иди од шо ние...
Да, јас. Ако ти дозволуваат од фирма слободно користи си одмор
Во h&m
Некоја да живее во Weissenburg?
Извини сакам да те прашам, каде го имаш успешното инвитро правено и кај кој доктор, штом сте биле со машки фактор ?
Јас прашав ми рекоаа дека треба да се гледа на shein страната во shipping каде што ќе нарачаш .
Дали ќе може и мене?
Се си бара конзистентност и посветување, без разлика за шо се работи, не мора да е вежбање, и за музика, спорт било која работа да ја правиш ти треба...
Манчи ама за ова е во право, реалноста е таа. Врти сучи, колку и да се стискаш и да не си дозволуваш искачанки секој ден или викенд пак ќе останеш со...
Период е Адидас, на сите ни паѓа коса овие два месеца и јас прашував баш пред некое време. Иначе да, водата е тешка, мене многу ми отежнува за...
Најдобро ќе биде и ти да испиташ дали го имаш вирусот ако немаш веќе.Ти можеш директно да го пренесеш на ембрионот доколку си позитивна.
Некое поскоро искуство за Д-р. Кижевски? Се мислам за кај него... Стручен ли е за царски ? Инаку и јас сум крај на Декември.
Мајки вие што сте давале Еспумисан со секој оброк дававте? Колку ви помагаа? Јас денес дадов 3 пати ама ништо подобрување нема, може треба подолго...
Појди им на гробовите и запали им свеќа. Имаш некаква пречка на патот или нешто потсвесно те мачи.
Separate names with a comma.