Ќе легнуваш порано ако веќе не го правиш тоа. Друго не знам што правиш :D Јас пуштав машини сабајле, правев ручек итн.
Бебешки акни. Со октанисепт спреј ние ги третиравме, уште во болница лом беше и тоа ми препорачаа во Систина. Поминаа за 2-3 недели.
Не е од лично искуство моево и не се работи за во Ск. А да, од блиски кажано верувам дека не ме лажат, им ги проверуваат и по датум на вадење...
Знам за хиперманган ама на лице не знам дали може јас на пеленска бејбилов користам не е многу мрсна па намачкав денес па ќе видиме.
Има на медела цуцла даваат, само таа ми ја прифати како бебе мене малата. Сега веќе не сака никакви ама тогаш ни послужи :)
Правите скрининг во 31/32 недела? Важен бил за срцето.
Се согласувам. Истото искуство го имав и со влошките. Неколку пати им дадов шанса пошто поприродни а-у ама не вреди.
Јас со години веќе ги користам Jessa зелените тампони. Досега ми немаат попуштено при вежбање, а имам обилна менструација првите неколку денови.
Се океј ама што да сменам:|
Дали има некој запишано или завршено на магистерски студии на УГД? Особено ако се работи за општествени науки (право, филозофија, економија....)....
Дали може да се прави магнетна резонанца следниот ден ако претходниот се правело компјутерска томогорафија?
Види они и си растат, без разлика што слабо јадат, и нормално со самото растење добиваат и на килажа. Срциња :inlove:
Само на клиника се испитува алергија од пеницилин
Јас денес во џамбо го земав 699 или 799 не ми текнува сеа ама одлично е и вода си тече. Еве го игра од 15 за 7 :wasntme: [SPOILER]
Јас првото дете шо се вика до завчера го заспивав. Со лежење не во раце. А во раце сигурно до година ипол. Исто до тогаш стануваше секој ден во...
Леле да не те разочарам ич не ги бива,скроз од истите зедов и ич не упиваат убаво ,мн пати шанса им дадов и џабе ... Дефинитивно о.б се незаменливи
Дали некој знае која е сега цената за чипирање на мачка? На интернет не можам да најдам никаде цена, а ветеринарите повеќето се затворени моментално.
Ти ќе се креваш, а свекрва мравки ќе брои?! :D Какво уживање, изгледа влегува малава во пубертет и вришти цело време, станува страшна во ликот, го...
Добри ли се Jessa тампоните? Особено бидејќи имам обилен циклус зедов super plus, се надевам нема да ме изневерат за вежбање :wasntme::wasntme: пред...
Дали некоја од вас била на програма кај Ице ббфит да сподели искуство и околу програмата
Separate names with a comma.