Некој што правел свадба скоро да сподели како ги дарувавте кумовето,старосват.Пари пример по колку е нормална сума да се даруваат?
Јас домашно за дома уште не сум видела. Ќерката е во класична настава и дневен престој, и таму се си завршуваат. Освен кога била болна и јас сум ја...
Што давате за фатен глас и почеток на ларингит? Сабајле кога стана почна како да се заикнува, а сега и гласот му се фати. Друго ништо нема, плуќа,...
За големата немавме соба посебна, ама да имав верувам рано ќе ја пратев да спие таму. Си доби соба кога се преселивме на 2ипол, ама си беше во...
Арбитер
Фала ти многу, денес бев, ја најдов продавницата, имаат стварно убави флекери, ама за жал и тука нема 90цм ширина, дури и 80 реков нека биде ама ни...
Само при настинки ова хипертоничен раствор нема потреба за прочистување на нос кај здраво бебе . Незнам кој ви препорачал ова и дали добро ве...
Здраво со лесно на сите Утре почнувам со естрофем 2×2 3дена после продолжувам до 5.03 со 3×2 и Лензето спреј 12h ×2 на 6.03 закажан преглед и Е2...
@MayDiamonds Леле, е баш мрзи :bug: Арно воопшто и некој одговорил :drunk: И мислам 365 се такви, не само кога е период на одмори :tmi: Јас вчера...
Рутински преглед беше ама ми кажа дека одсега ќе ме прегледува вагинално со рака за да види дали сум отворена или има знаци за пораѓај според грлото....
Мене почна некаде околу 38 недела да ме проверува вагинално и ми кажа дека е можно да имам болки и крварење после проверката но немаше болки, а...
Нема ни кај мене. Јас и ти меѓу последните сме.
Здраво, бебе е 4 недели и сега за сега излегувањето ни се сведува на одење на контроли и некои кратки прошетки кои ги темпираме помеѓу подои. Но за...
Здраво женски. Дали некоја од вас го има видеото за склопување на Невада лифт креветчето од Чарли бејби? По форумов читам дека пуштале видео, нас ни...
Знам, ама и двете ја пореметуваат менструација. Како и да е, ако жената може да тера бремености, да износува деца и следствено да и се реметат...
А зошто те проверувале? Мене кога ме проверија ми почнаа породилни болки одма после тоа се породив ама бев 38.5 . Сега исто одев неколку пати со...
Posledni 12
Да се надоврзам на темава со лајковите на други девојки. Запознав еден дечко онлине пред скоро година, ни тргна муабетот, не живееме во ист град и...
Се сложувам со тебе. Ние кога бевме имаше храна доволно и вкусна беше, ама чудно и малку непријатно, луѓе играат, а ти поминуваш меѓу нив со тањирот...
70% se isplaka od fondot, inaku sekoj mesec razlicno isplakaat, ima broj na nivniot sajt, se javuvaat na telefon mozes da gi kontaktiras.
Separate names with a comma.