Павлаката има повеќе масти и погуста е, грчкиот јогурт е помалку калоричен, значително. На вкус повеќе како кисело млеко е.
И од другата страна ја имаш родената ми сестра што не знае што е точак, теретана, трчање или било каква физичка активност, се породи пред година...
Во тие моменти пробај да се фокусираш на нешто друго, мисли на нешто убаво, смири се самата, викај дека се е во ред, ништо не ти е здрава си ќе...
Дали некој бил и испитувал во Генеа? Ме интересира како сте задоволни
Леле како сама да се читам. Со првото ме мрдна така па и јас будала преплашена ја слушав, сеа па мм во неа се претвори. И да имунитет никаков нема...
Како да воведам глутен? Му дадов една готова каша со глутен. И дали прво јајце или месо се дава? Јајцето како се дава ако може некоја мајка да ми...
Убави се купаќите, супер за тие пари, јас си порачав. Но и јас го имам проблемот што сум различни бројки горе и долу, и нема шанси да погодам еден...
Фала ти, се надевам ќе најдам некоја што ќе можам да ја бришам пошто и таа ќе е искакана за три дена
Можеби за хранливи вредности е ок, но јас зборам за вкус . Го направија ко да е нешто невидено до сега и дека освен како грчки јогурт не постои и не...
Ама ... не е исто. Ни на вкус, ни нутритивно. Јас свртив кон грчки јогурт ради нутритивните вредности иако павлака ми е повкусна. И то значително...
Биодерма себиум плавиот и зелениот гел, Еуцирин зелениот дерма гел, маска од глина.
Јас капнувам малку млеко во лажичка и од капките, оставам да постои некоја минутка па му давам додека јаде. Филипс авент, единечна :) супер влече
Исто и фенси котич чиз, дали е или не е исто ко урдата.
[ATTACH]
Za ovie raboti mora da go prasas doktorot, ne treba tuka da se konsultiras bidejki sekoj covek e posebno za sebe. Ako nekoja clenka ti kaze deka...
Zdravo dali nekoja majka ostanala bremena pred menstruacija i kolku dena potochno?
Vaka kaj mene bese 18 meseci, i postepeno se regulira. Puknav ako veruvate, sekoja vecer, bez isklucok. Barav melatonin, ne mi dozvoli pedijatar
Најади се исплачисе, фрли купачот купи си едно бројче поголеми :Dрешен проблем :D
Ај просветли ме сеа што е таа петовалентна? Прими мрп ми рекоа за 45дена петовалентна некоја и сме завршиле
@Nuny Јас ти ја сфаќам желбата за успех, само пробувам да ти објаснам дека не е така како што го имаш замислено. Подолг е самиот процес од колку што...
Separate names with a comma.