На околу 2 часа давам, некогаш дури и на саатипол. Првото бебе не издржуваше повеќе од 1.5 час без цицање, а второво појма немам кога е гладно. Многу...
Дали е некоја фаза да почне бебето да се витка наназад , да се стега да вика ? Како да реагира кога нешто не и е по ќејф , не знам како да објаснам....
Земав на Jessa менструални гаќички и супер се јас ги користам како плус заштита со влошка. Не се мислам дали ако влошката се измести ќе се направам...
7 е клишето на омилените броеви, затоа и престана да ми биде посебен.
Фази им се. Мојава вчера е само на пудинг и соленки. Уста не отвара за асално јадење. Како го ставам тањирот на маса, така вришти како да ја коле...
Јас на микролајф имам за под пазува таков дигитален и презадоволна сум.
22 месеци сме и ништо не сака да јаде. По цел ден само леб, леб и пак леб. Не знам што и стана, значи фаза ли е ова кажете… Во градинка демек јадела...
Почнав синоќа со рупафин таблети, ми кажа дека треба некое време да помине па тогаш да видиме со сигурност дали е алергија од оса Утрово почна да ме...
Mene .i se vo red d dimeri, kleksani 2x40 nikako ne mi prekinuvaat. Ako e vo red terapijata i odgovara zosto da se prekinuva? Koj doktor vi kaza toa?...
Доколку примаш терапија за алергија - Лоратадин, Никсар, Рупафин, Цетиризен, летизен и останати алерго тест не се прави одма. Треба да си барем 2...
Јас бев така, долго време си дежурав па сега почнувам пак да врзувам сон по 3-4 саата иако се будам за во вц . Иначе сега сум 20 недела
Ефаклар линијата е наменета за мрсна кожа
Јас продавам Медела easy, ја користев два месеци, супер е. Децата се хранат со формула и го одбиваат моето млеко, па не ми треба веќе.
[ATTACH]
[MEDIA]
Здраво, ако некој ги има слушано предметиве ако може да сподели искуство и да каже кој е најлесен, дали се строги професорите, од каде се учи и дали...
И кај мене преовладува љубопитноста но сепак сметам дека Џејн е незаменлива, да се надополнам иако има 88 - 89 години просто неверојатно е во каква...
Од овие постари класични ноар филмови тој по сеќавање ми дојде прв да ти го препорачам (The Killing (1956) во режија на Кјубрик) и мислам дека вреди...
Доколку одмарам ок е, ако нешто поработам и се изморам тогаш почнува да ме боли и е тврдо кај попокот. туку, си дежура ли некоја како мене вечерно...
https://www.instagram.com/studiotodorovska?stkn=eThpaGN0aTlxMW14
Separate names with a comma.