Педијатарот на керка ми имаше за во уше,таков дигитален и викаше најдобар дека му е. Јас со дигитален мерам исто неколку пати и на различни места па...
Ќерка ми така тераше...прво главоболка два дена со 37 темп незначителна и после то 4 дена со течна столица ама само два до три пати во денот ама...
Сега почнува. И моево така накај 10 месеци почна да се фрла наназад ако нешто не му е по ќеф. Писка, се пренамага. Припреми за тантруми прават...
И мене така ми покажува. Затоа мерам на различни места. Со обичните ми е тешко за мерење, не седи мирно малово.
[ATTACH]
Еве сме пак со стомачен, дијареа има од синоќа.. три пати во два месеци од кој првите два на инфузии завршивме… сега за сега сме само со дијареа. Ја...
[MEDIA]
Не знам дали во меѓувреме си нашла, Naisha_pedik работат со оваа проблематика, стерилно и чисто е сѐ, само многу време се чека за термин.
Цела соба и направивме тогаш. Со многу зборување, интересни постелнини, перничиња :)
На реклама5 ги има доста половни.
Ме утеши :rofl::rofl::rofl:
:D хахахах еве 6год ќе прај уште е така чувај нерви:D
Само официјален сервис, иначе тие слушалки немаат секако гаранција, избегавај маалски мобилари. Без никакво сомнение S25 Ultra, камера перфекција,...
Дали е подобро преку Албанија или Косово да се иде со кола?
Однеси ги во некој сервис за телефони и таму ќе проценат дали се прават, пример во Мегамобил, Ледиком, итн.
Јас бев примена на преглед во Ремедика сега пред скоро 3 недели 6000 ми земаа. Бев ради крварење само ехо ми напрај.
Koja cena ja plakate za pregled kaj Simonida vo Remedika? Cenive vo privatnive bolnice se plafon. Se javiv da zakazam za obicno eho pregled kaj...
Zdravo na site, vi pisuvam posle dolgo vreme. Se cuvstvuvam mnogu loso. Me stega vo gradite, mi se losi,me boli levata raka od polovina, osekam...
Дали е нормално 4-годишно дете да има дијареа цела недела? Почна со температура која траеше три дена, а после еве веќе шест дена течни столици. Давам...
Separate names with a comma.