не ја буди, секако бебе од една недела не знае за ден и ноќ, бевте на прва контрола? ако качува нормално не ја буди, гладно бебе секако ќе стане,...
Za vospituvac ne znam....ama za negovatel se tie od stranata....pretpostavuvam i za vospituvac e isto taka
Бебка е 4.5м, 7кг. Има темп 38.7, а и дадов 3.5мл Ефералган пред 4ч. Во упатството пишува на 6ч, матичната вели може и на 4ч да давам од него, а...
Поише као шармантниот психо си нашол уште една жртва. Не мислам дека е ок пак жените да ги ставаме во центарот како да се наивни будали.
Здраво Ако може да ми кажете каде правевте спермограм и ние треба повторно да правиме
Јас во 10та недела на средина, и со мирна глава отидов на прв скрининг во 12та
Јас бев зависник од благо. Но толку многу зависнот ми правеше се повеќе и повеќе јадев. И ставив крај повеќе не јадам не купуваме. Си правам јас...
Jas gi podnesov vo juni 2024 i sega za ova polaganje ne mi baraa da gi obnovuvam
Isto i jas.Jas lani prvpat gi podnesov vo mart i koga trebase da polagam vo avgust mi kazaa deka site dokumenti treba pak da gi izvadam odnosno 3te...
Уште една што се заљубила во меѓувреме во шармантниот психо. Читајте сториња кај olha_kozarenko на инста.
Jas rabotam vo gradinka,nemame takva informacija sega zasega
Супер би било штета што немам Лидл во близина. :(
па меки се, убав е материјалот. Само не се многу високи (не знам дали треба уствари повисоки да се:D во стомакот) има и како каивче со копче за...
Јас про никогаш не сум користела, мене лично ми е прескапи за перформансите и мн ми се големи. Освен ако ептен нешто ти брка работа ок, инаку според...
Најефтино до сега од Лидл големо пакување. Уште поефтино ако имаш Лидл плус апликација и се регистрираш во фемили клуб ќе имаш цело време 30-40%...
Баш ќе ги видам, фала ти :l:
Какви се, како ти изгледаат? Ја гледав во ваикики некако проѕирни ми изгледаа и не земав.
Ова веројатно нема никаква врска со барање од спротивната странка за изземање, за тоа се носи посебно Решение од страна на претседателот на судот со...
Ај намали со драматични изјави и почни со конкретни податоци. Пошо џабе ти обид секоја моја реченица да ја свртиш на начин да ти одговара на...
Седевме и јас и мм со маски дома, ама џабе. Големиот додека беше со темп го праќав кај баба му, два дена не одеше на школо, само за спиење дома си...
Separate names with a comma.