[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали има некоја фаза на 11 месеци, да почнуваат да пребираат храна и да јадат помалку? Не раснат заби, јадеше супер до пред 1 недела, буквално се и...
Да
Оо епа значи ќе треба да ја чекам да побара а :D
9/30 Вечниот маж - Достоевски 5/5
Со македонски превод? Може линк?
Често на извештаи тоа го пишуваат да се оградат за недај боже бидејќи сепак ултразвукот не дава 100% гаранција. Но штом ти рекле во ред е не се...
Алексеј
Teo, Aleksej ili Vuk ? Koe ime vi se dopagja?
јас пред некој ден по грешка ми се испушти и на другарка бебе го бацив на образ…. Многу ми беше глупо и пет пати кажав леле што направив. Да не им е...
овој го немам пробано, ама и од други нивни производи сум доста задоволна, така да би требало да е добар. Доколку го пробаш баш пиши искуство
Zdravo idni majki, i na vas vekje ostvareni majki Imam malku griza sum 23 nedela ne e praven nipti test se e vo red so bebeto spored pregledite, go...
Па секој треба да е свесен дека не е се' за постирање на интернет. Нешто може да е вкусно ама ако не изгледа привлечно естетски, зошто да се објавува?
Никако да дојде ред да можам подолго време да пишувам, се набрзина ќе отворам или сум преуморна и да составам две реченици. Никако не постигнувам, а...
Препорачајте ми проверена онлајн стрна за постелнини, ќебиња, чаршафи, нормално и евтини :D
Фала ви. Јас се смеам на Адидас ама и јас не порачувам онлајн. Немам никакви апликации веќе 6 години. :D Потешко од скролање за да најдеш нешто нема...
На тема градинка точно дека науката е усогласена за бенефитите од одење во градинка после три години. За пред три има поделени мислења , има многу...
[MEDIA]
Каде можам да најдам сатенски ленти од подебелите? Дали на женски пазар има и дали во цените се поефтини?
SummerGirl blagodaram za odgovorot
Separate names with a comma.