Отсекогаш ме учеше татко ми, никогаш не барај партнер кој имотно има повеќе од тебе! Ова златно правило си го почитував, и секогаш бирав партнери кои...
Ова не ми се беше десило, со главоболка заспав од неа се разбудив, аман :doh: Денот ќе биде интересен :headbang:
Site da gi spodeluvate dvete najgolemi kurvi sto se silat Marte da se slodeluva od suma narod deka e retardirana za da se silat da ziveat vo...
Od provereno iskustvo nemojte samo kaj Resmie Murati od Elbasan mazena vo blizina na Bitolski Pedagoski Fakultet na Ohridska 277 da odite zasto...
Фала, честитки и за тебе :* :hug:
Спреј туш марисимо беби 0+ е, и обавезно кромидче сечено покрај кревет, највеќе разводенува :)
:coffee::rain: [IMG]
Ама од кај знаеш дека нема да те излаже ?
[MEDIA]
И мене бришете ме, малата принцеза се роди на 21.09. :inlove: Честитки за @...Arthemisia... @Cherry blossom89 @st-el :hug:
Гледаш ли? И твојот глас може да биде силен и да одекнува доволно во главите на другите за да се померуваат работите од место. Твојот глас сее страв...
Библија (до пола сум и не читам друга дури не ја завршам,не ми текнува последна која ми била оти Библијата ја читам одамна :D). Што те исполнува...
minimalna e 26k ovie davaat 27 ili 28 maks osnovna
Лето Која ти е последна прочитана книга?
не сум, ќе пробам.
Osnovnata e pogolema od minimalnata ama sepak znaeme kako e vo zara so rasfrlanje alista od nekilturni luge
Средни :D Лето или зима?
Ми се гушка
Велосипед Тесни или широки фармерки?
Кино Велосипед или тротинет?
Separate names with a comma.