Za izvod na bebe cc 10 dena a posneseno vo fond dok od rabota na 03.09
Дечки прашање. Имам приметено дека кога ќе почнам да вежбам без разлика дали со тегови, дали кардио вечерта и тие денови после тоа не можам да...
Мене ме разочара Сашо Тасев, шо брани и шо не се брани, а ме изненади Платнар да не пише некоја досмислица, пошто Чарли Кирк 10 дена го плачеше....
Сашо е тежок акреп, фрустрациите му се поради сексуалната апстиненција, а апстинирањето не му е поради сопствен избор, нормално.
Од Десна еден, толку треба да знаеш, гад гадосан.
Пишав и како одговор на објавата на членката - 90% се шансите дека не е до кесите туку до млекото :)
Мајки да прашам дали ве болело стомак после менс циклус,колку долго,причина и дали е проблем тоа?
Изгледа само кај тебе, проверив кај мене шиба се океј како шо треба. :|
Се случува, се прејало. Пробај ако така многу често ти бара на др начин да го смириш (цуцла, нишкање, шо и да функционира) да несе прејадува :)
Кој е Сашо Панговски, и кој му дозволи социјални мрежи? Ај по еден репорт.
Бебе го исцицува и се воспоставува лактација. Мораш да ја прифатиш мантрата: Количината што ја вадиш со пумпа не е мерило колку млеко имаш :D
На сите сториња ми покажува вака и после неколку секунди ми го дава сторито. Само кај мене ли се пореметило?|( [ATTACH]
И јас бев па и сум загрижена за ова. Ја слушав баш Гуднајт за ова а и си пишував и со Ангела од Италија што е, и двете кажаа дека се додека се...
Искуство со др Јасмина Челебиева?
Чистам (facepalm)
[ATTACH]
Јас глеам само прости, неизживеани, женомрзачки балкански мажиња. Ти како сакаш наречи ги.
Na koja adresa SE isprakat dokumenti..
:hug: Природна бременост? Јави се најдобро во Систина таму ќе ти кажат за цена. Еднаш одев кога беше во Ремедика, ми погледна испитувањата и...
;( [ATTACH]
Separate names with a comma.