Од што имаш добиено, штом телото ти бара одмор спии одмори се , тоа е нормално
Боровинки дадов на 7ипол. Омилено му е :$ Лубеница и дуња му давам преку таа цуцлата за шмукање што е. Пасирани не ги сака :!:
И Адам јадел, ама прво Ева. И после кога Бог го прашал зошто јадел од плодот, Адам рекол "Не сум јас виновен жаната што ти ми ја даде ме наговори"....
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали само ви се спие? Имам добиено, плус стрес на болница, морав на посета во жешково.... И тоа со такси и преспав и се
Коњачки клуб Preastige во Београд.
Препораки за витамин ц од 500mg, ми треба за пиење во комбо со железо. Купив на Plivit C ама не сум задоволна. Во состојките и не ми изгледа на...
Некоја антибиотска маст или спреј да ти препорача ветеринар? Незнам што смее... Инаку проба со CBD или валеријана да престане да се гризе? Мислам...
Не се согласувам со тоа дека само женско треба да е убава ,треба и машко да е убав .
Исто и јас. Полесно ми е и мене кога си има некој ред. За да дојдеме до тој ред, јас и мм сме биле тие што секоја вечер сме се воделе стрикно по...
Комбинирано. Главен извор на нутриени и калории е млекото, ама замисли, со три оброци и плус млеко од прилика по 300грама качуваат, замисли само на...
Јас ќе да сум смешана оти и мама и тато се слаби. Мама ме има родено со 65 кила, идење дома шланк 50. Висока е 175.:D Јас изродче, генетика од...
Немој жено опушти се, кога ќе почне да се врти па 200 на саат се со сите екстремитети. Опушти се и уживај додека спие и е малечко.:inlove:
И јас сум од тие што се опседнати со храна, само јадам и пак сум гладна. На пораѓај отидов со 75, еве 2ипол месеци скоро подоцна сум 71. Јадам како...
Едната ја смешале во болница.:rofl:
Ептен се исплашив. Мн стравови а тек почеток
Да
Ништо не е, милион пати ми се има тегнето така кога не ја држеше уште добро главата. И уште знае некогаш да забега ако е поспана.:)
Здраво. Бебе е 10дена. Како ја држев на рамо да ждригне после јадење одеднаш ми се истегна со вратчето наназад, ждригна и си легна пак. Ни заплака ни...
Читање книга не е за на плажа.
Separate names with a comma.