Ауу многу паметен господинот он нека си зима од одмор.
Zdravo, kolku vreme vi traele nus efektite od elicea? Zgolemena anksioznost i emotivna promena...
Ако си била задоволна од работата немало да правош така и плус ако сум болна што има да ме бараат од работа да ме тормозат.
Меланхолично.
Мене ко ме бараа од фирмата дури бев на боледување не му кренав телефон, на seen ги оставив. Не правете вака ако сакате да имате долга и...
И мојата тоа носи, вчера ми побара пржени лепчиња и ги јаде така без ништо не знам како не и е гад. Све нешто суво јаде, од овошје само банана. Тука...
[ATTACH]
Ехото на гради не е врзано со доење, ако некоја мајка треба да прави почеста контрола (јас на пример требаше) докторот ми рече дека не е важно дали...
Немаат време да јадат навистина. Од глупи причини (познати на Министерката) син ми е онлајн на настава. Одморите се навистина мали и не можат да...
Сличен проблем имам. Еве го седеше денес до пред спиење, станат од 7 до 12 неспиен, премногу е за 11 месеци бебе. И липа во сон, кенкав е сега цел...
Некој да не знае зошто ги нема babylove пелените 1 и 2?
Мене не.
Мастила има во Графотекс. Пеликан мастила имаат, одлични се. Разгледај на сајтот, а можеш и на телефон да им се јавиш, па директно да се договориш за...
Правевме пред 1м кога беше болна, ама се беше во ред
Summer's almost over. It's sad, isn't it? Makes you want to - I don't know - reach out and hold it back.
Свекор ми до ден денес уште чека свекрва ми да му постави на маса. Инаку не јаде. Да поигра со дете ( еве и внуци има) е мисловен поим. Маж ми не е...
[ATTACH] [ATTACH]
:( ама гледам во градинка им даваат а он ќе оди на 9м... тогаш ќе почекам до 8м барем. Имаш инфо зошто не би смеело?
Јас секоја година правам и никогаш не ми наплатиле повеќе од 500 денари. Матичната секогаш исто ми наплаќа. Нормално е, поинтересно му е сѐ надвор...
Женски здраво. Моето бебе лесно прифати градинка, не плачеше на предавање, ја прифати и храната. Внатре знаел да закенка дека и другите плачат но се...
Separate names with a comma.