39+2, 3643 :o
Јас 6 м сум 24/7 со бебуш па да немавме точни рутини појма ќе немам што му е .Најинтересно ми е кога ќе дојдеше свекрвата после 2 недели ќе го земе...
Здраво на сите. Уште одамна имав проблем со анксиозноста, но со текот на годините се намалуваше. Сега осеќам само при промена на год.време, и...
Mi treba sovet za mene. Nesto da se napijam na prirodna baza za da pospijam? Dve nokji po red shtom se podrazbudam ne mozam da prezaspijam. Plus...
да и има врска и мене исто ми се деси, уживав цела бременост без влакна :D
Толку од мирното спиење... 5,6 дена многу станува навечер (на секој саат буквално), плаче, препотена, мрда, цица 200 пати. Врвот ноќва ни беше, маж...
Да и ова, цуцлата со вода беше заменета при будење ноќе, сега и од тоа ќе се одвикнуваме кога ќе дојде ред за пелени тргање
Чиста логика, немаш деца па имаш деца, нормално дека е разлилно, многу. Колку и да звучи простачки искрено ми се... да не кажам што од муабети од...
Уфф во 2021 беше тоа ама само знам дека ми наплатија кога го правев трансферпт нешто плус. Може и сум пишувала тука сварно не се сеќавам ама не беше...
Според моето искуство, треба родителите да се решат дека нема веќе цуцла. Прва препрека е тоа :). Те разбирам целосно за стравовите иста приврзаност...
28+5, 1360гр
Јас испитував на иницијатива на матичната по претпоставка бледа сум била, кај мене беше многу низок испод граница па пиев од 2000IE 2 пати дневно,...
Зошто сопругот би бил разичаран?? Од што? Од тоа што си максимално посветена на ќерката? Тој треба да ти биде поддршка во оваа ситуација! Да си...
Цела Мкд не разбра, го зацрнеа градот. Па она па ова, па филмови..."Или мртва или моја" МАРШ У КУРАЦ И ист стил и се МРШ Во кој филм, живеете...
Доека ја бистриме ние, поминаа две недели. Цветче не можам да те тагнам, ама издржи, уште малку е. И нека пегла остави ја, вака или така, ти не...
Ова е ако сакаш да земеш кредит
Не мора да замениш млеко, ако си јаде се друго.
[MEDIA]
И јас ги примав инекциите за зреење не се разочарувај не се штетни. Сега сум 35та недела со страв ја дочекував 34та само поради тие муабет за...
Separate names with a comma.