А од Скопје нешто?
https://tenor.com/qAMs.gif
Сезона на голи колена, неспретно трчање и одрани колена- отворена Прв пат одра коленца, не страшно малце се гледа како крвче ама ништо страшно но...
Чеканот бебе....ха вс....да попушти си признавам...ама Господ ќе даде сила.....дало сакам да фатам ред некако односно да не се мачи вака.....знам...
Во креветче, дури спие навечер или дремнува преку ден. :D Или во креветче во спална, или во дневна.
Леле можам да замислам, јас со помош поголем дел од времето па мислам скренав неколку дена а не па сама… ама се ќе се издржи за овие бебуши, кога ќе...
Атлантис Струмица
Ќе пробам штом велиш дека е добра..фала ти...фала на сите што ми пишавме...почна паника да ме фаќа.. немам помош...сама ја чувам...мм на работа по...
Zdravo,zainteresirana sum za rabota kako promoterka po nastani gledam ima dosta, znae li nekoj agencija ili info kade mozam da najdam?
D Да во право си многу значи поддршката...да почнам да менувам па да видам....незнам...
Појди си и некој друг да ве види. Ако успееш кај Муратовска во систина да најдеш термин јас сум ептен задоволна од неа, не ми се ни бара матичен уште
За кое млеко го смени hipp?
Зиг Хајл :emo:
Кај ги оставате бебињава за sexy time? Пројдоа 6 недели деновиве па собирам идеи :D
Бе Бев....и кажав ма марина....са и она има запек по моја проценка нозете ги крева да може преку глава ....се тегне....само и од плачење цела...
Ќе си помагаме со искуства, или ако ништо да видиме дека не сме сами :) мислам и за какањето помогна кога ги сменив неонате прво неколку дена со...
Мојата мн плачеше првиот месец. 5 пати на педијатар ја однесов кај 3 различни доктори да ми кажат што е работа. Бев и кај Марина во ремедика. Се...
На нас ни кажаа најверојатно во сабота ќе пристигнат.
,фала ти на одговорот..и јас помислив да не епд витамините...уффф пд што сум хаос со еќнеа немам време ни да пишувам читаж многу...а ептен ми значи...
денес бев на преглед, 36 недела и докторот ми рече дека плодовата вода била намалена, ама ќе следиме како ќе биде следна недела. дали е нормално веќе...
Separate names with a comma.