Да, нормално е, дури како талог од кафе, таков исцедок, така се чисти хематомот.
Повели [ATTACH]
Дали во теретаниве се туширате? Мене ми е некако шубе, а не можам да се враќам дома пошто временски не ми одговара. И дали имате искуство со Play...
@Gosh Што не кажа порано дека не сум само јас?! :D И јас шминка за до фитнес па после фитнес миење и нова шминка па шминка за навечер.
Шо не ја користат уопште.
Димитрин ило хелех сто делуава подобро
Здраво, имав крварење во 5 недела од бременост истотака имам и хематом , добив терапија Дабростон 3х1, утрогестан еднаш навечер вагинално и мирување....
Povekjeto od oglasite se fake, firmite ne baraat rabotnici samo si " polnat baza so podatoci".
Мајки дајте рецепти за ручек,7++ сме веќе све вртам у круг незнам веќе што да им правам за јадење.Малини,цреши,вишни дали може веќе да дадам
7++ сме последно мерење бебуши едниот има качено 300 грама другиот 500 грама.Не е некако малце,педијатар ми вика нормално е сега може и да стагнираат...
Фала го имам пресметано тоа.
Мултигреин со адаптирано го правиш,уште млеко тетрапак немаш пробано.Јас па еднаш им направив со млеко тетрапак и ставив вода во млекото да небиде...
[ATTACH] Денес сме на педијатар и ќе се консултирам ама ај и тука да прашам, оваа недела и се појавија на обравчињата бубулички и како загноени се …...
I ne treba da se otkazes. Samo topla preporaka za Solun ne za ovde. Parite se plus minus isti, samo logisticata t.e patuvanjata moze da ti se teret...
Ете уште некоја на мои маки со шминката. Ја се шминкам и за на фитнес, и сабајле у 6 се шминкам, у 10 доаѓам дома се туширам и пак се шминкам за на...
Сега сум добра, примам утрогестан вагинално од Чаир дадоа. И да, матичната сеуште не ми дига телефон од Четвртокот. Планирам да сменам матичен оваа...
Феникс кој мултигреин го даваш? Ако може слика да пуштиш
И 7 и 8 кг кога ќе дојдат пак ќе ги држете од милост :inlove: Моето не го осеќам како бебе туку како детенце :lol: 5ипол месеци 8. 500 се повеќе се...
Сте биле на таи масажа? Конечно се заинтересирав и пишува дека отстранува и енергетски блокади, а мене баш тоа ми треба.
Separate names with a comma.