И јас... не :rofl:
И мене, дека е релативно нов кај нас. На нашиве форуми го пишувам како ќе ми дојде. За надвор ги слушам лекторите.
Исто и јас.
ГАК 50 евра да делиш со друга 100 евра да бидеш сама. Може посета цел ден да ти помага од 10 сабајле мислам беше до 8 вечер.
Па тоа ме буни. Мистерија ми е зборов.
И јас
ChatGPT вели дека не треба едначење по звучност за ова, па е подкаст. Автори на речници и лектори велат дека треба едначење, па е поткаст. :rofl:
Јас од дм на Био Космос имам земено експандиран амарант (овој не се вари, само се додава во каша) и палента, ама мислам дека ги има сите житарки да.
Да, картонско како по парфимерииве што се само баш во форма на амбалаживе на спрејовите е и со маркерче си пишува шо спреј е и плус во фолија...
Скандал на ГАК: Сомнителна смрт на бебе скриена од семејството – педијатарка го реинтубирала 20 минути
[MEDIA]
Можеш да го вратиш но, доколку сакаш за истиот производ што сега не е на попуст, ќе треба да си доплатиш. За фискалната, јас досега еднаш сум...
Не можат да ме одјават да, меѓутоа породилното е до јули месец, а договор имам на определено до некаде крај на август. Индиректно ми е посочено дека...
И мене ме фаќа некоја носталгија за одење но кога се сетам што ме чека. Ладно со децата да ги носам по такси од еден крај на друг. Па и на работа се,...
Утре ќе одам до дм ги има овие сите од био космос колку ве читав изминативе месеци нели?
Знаете, заради таквите ваши размислувања, многу жени губат самодоверба и остануваат во лош брак. Пошо само осуди има од ваша страна. Тој бил крив,...
Не бе Евагелос, никој не вика дека статистиките се измислени. Ама гледаш, тие здруженија екшли прават нешто корисно за овие заедници што се...
Од тинекс сум го зимала, ама нешто забушаваат Тинексот во последно време. Грчкиот јогурт што го зимав од таму веќе го нема |( Така да, пропржувам...
Подкаст
Не би прифатил тој.. Да би прифатил денот кога таа решила да земине, поточно денот кога видел дека нејзе и е тешко да живее во заедница и и прават...
Separate names with a comma.