[MEDIA]
Zdravo, dali nekoj znae koja e cenata sega za operacija na nos kaj Dr Tomislav?
@♡☆♡ моето е родени во Јануари и тргна на школо со полни 5 Спремен беше за школо, акл останеше уште една година во градинка досадно ќе му беше. Во...
42.371
Додека не видам не верувам. :bandit:
Dali soprugot piel profertil?
Koja cena e?
Zdravo, sakam da prasam na Ipsos imam 500 poeni pa sega treba da ostavam adresa za isprakanje na vaucerot. Za kolku vreme vi ima stignato istiot? Fala
Баш ме интересира дали доплативте за храната по одјавувањето од соба? Ние 6 години по ред одиме во Хургада, секогаш во различни хотели, и секогаш ни...
Исто, само уште да не бев депримиран вкрај.
И татко му бил таков - инфо од свеки. Ми вика дека дури и тој бил подобр од неговиот што воопшто не ги гледал. Демек да седнеш 5 мин со сопствено...
Имам бебешки алишта што стоеле во вакум кеса и сега имаат жолти флеки. Со што може најдобро да ги исчистам?
[ATTACH]
Здраво , дали некаде кај нас може да се најд вакво нешто ?
Летово знам дозволуваа да се смени пакетот на промотивниот така да јави се и прашај ги
Dali nekoj ima iskustvo za redukcija na gradi kaj doktor Robert Stojovski ili pak znae nekoja devojka/zena sto se operirala kaj nego? Vaka na...
Narackata mora li da se plati so karticka
Не знам со кого збориш и каква ти е околината.... Од бебиња си се со татко им. Колку јас толку и он за деца, дома итн. Доле пред зграда со децава кои...
Separate names with a comma.