Даа знам, ама сакав повеќе опции да разгледам
[MEDIA]
Da
[ATTACH]
Дали ти одиш на работа? Дали и колку имате заеднички активности, било излегување макар и сите заедно со дете, дали во парк, на ручек, вечера, одмор,...
Од што е толку трагично, веќе ми станува смешно, ама ако се е лекција во животот :) , учиме додека сме живи :emo:
Imam infekcija na urinarniot trakt e.coli mnogu cesto fakjam poslednoto mi bilo so infekcija na bubreg sega mi e strav pak da ne fatam isto pocnav so...
Мислев да не прават некои од овие за декорација, пошо гледав на инста дека некои имаа деца. Иначе веќе купив од амазон
Сите таа генерација биле такви не е само свекор ти. И не не е изговор. Пс совет од мене не разговарај со свекрва ти за брачните проблеми. Не и...
Електронски само се пријавува детето, не се запишува. Да одиш и да провериш. Штом досега не ти се јавиле, најверојатно не е примена. Нашето бебе го...
Тоа не е наша традиција. Тешко дека ќе најдеш нешто такво било кадд освен во Германија.
Поделени се сега на две. Белина е кај што беше првата продавница во Капиштец. Биошоо е во Ист Гејт. Не знам дали имаат исти производи.
Ние сеуште во кола имаме од тие што се кајо класично седиште ама се врзуваат со појас од кола. Детето има 10 годими и сам сака да е во такво седиште...
@Feniksgirl мајка дали уште имаш тегоби и повраќање? Ако не, кога ти заврши? Еве 17та терам недела и вчера без апче, ме искина повраќање.. веќе...
Со првото дете правев два скрининзи кај Елена Петрова, со второто кај Афрофита и еднаш ми се погоди Симонида пошо бев не најавен, а итно. Сега со...
Nie sme so slicna dijagnoza zasega samo so profertil no po sostav genante gledam se pak zbir od vitamini sekako nemaat steta i da izbegnete alkohol...
Da gi pie sega pocna redovno pred 4 meseci, a prethodno spergin edni kesicki no nema znacajno podobruvanje ke vidime kontrola sledna nedela...
Zdravo, dali nekoj znae koja e cenata sega za operacija na nos kaj Dr Tomislav?
@♡☆♡ моето е родени во Јануари и тргна на школо со полни 5 Спремен беше за школо, акл останеше уште една година во градинка досадно ќе му беше. Во...
Separate names with a comma.