Секако ги зедовме, покрај профертилот и нив. Штета нема. Место да пие поединечно, вака се во еден. Не знам што да кажам. Чешки да е до нив....
Заборавен од државата :D [SPOILER]
Мерси за муабетот:bow:
Генијалец :rofl::rofl::rofl:
Јас сум од тие што мака мачам цела бременост не преснаа мачнините пишував тука антиметил не ми помогнаа дури и реглан пиев едно време иако не е...
На некој ова веќе им е бизнис :wasntme: [ATTACH] [SPOILER]
Antimetil najmnogu mi pomagase .Inaku so povrakanje bev 24/7.Samo sto vlegov vo 4 ti prekinaa.
Новите членови на форумов што бараат “совет” и “одамна го читаат форумов” се дупли профили :D
[MEDIA]
Се надевам не е некој наш :( [ATTACH]
Колку и да не е времето исто, многумина продолжуваат исто. Каков модел имаат дома, таков. И пак ќе речам тоа се гледа уште во врска.
22.30, 8ми месец. Дома имаме перформанс на бебуш веќе 2 и пол саати. Бебуш е на некаква непозната бебе дрога. Бањата, во пижами, пее, гуга, вика на...
Имам една комшика, доволна ми е.
A koi apcinja?
Јаоо [ATTACH]
Славица ко ќе се поднови од Тему [ATTACH]
Фала ти многу :hug:
https://www.comoditahome.com/mk/product/pernica-gel-saponetta/ повели :)
Me fati panika … imam urinarna infekcia e.coli mi e strav da ne mi se prosiri do bubrezite pocnav so antibiotik Ednas fativ infekcia vo bubreg zatoa...
Нема правило, има жени кои и цела бременост имаат мачнини.. јас се надевам не сум една од нив. Пошо со првото немав ич повраќање, со второто само...
Separate names with a comma.