Jас ужас, на фб ми излезе некои глорија текс од Прилеп демек со мемори пена алое вера и порачав, во петок ми стигна вакуумиран, го оставив 24ч и...
Дали нарача? Акцијата е до 16.09 сакам и јас. Само да прашам дали некој има вграден фрижидер ми предомислувате дека немало кај да диши
Xonvea ми кажаа дека ги нема Мк, може само од Грција да се набават така најблиску. Доста се појаки Xonvea, не се на природна база ама брзо деловаат,...
42.372
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Гледам филмови каде што глуми Роберт Редфорд и филмови во негова режија во пресрет на годишнината од смртта. Достоинствен и со стил во секоја смисла...
1. Оркански височини - Емили Бронте 2. Нана - Емил Зола 3. Демони - Ф.М. Достоевски 4. Љубовникот на лејди Четерли - Д.Х. Лоренс 5. Двојник - Ф.М....
Што чекашe едвај, да смрдат пиперките, или да не знаеш дали е топло или студи? Да дај госпо оваа година летото да трае до декември.
Одамна ми беше познато дека атентаторот на Абрахам Линколн, Џон Вилкс Бут бил актер, но денес дознав дека станувало збор за еден од најславните...
Truth or dare ( 2018 ) [ATTACH] Филмов е токму таков хорор како што сакам, не е фасцинантен за секој, но за мене беше 10/10. Токму вакви хорори...
Нема поврзаност, нешто имаш измешано. Инаку цела бременост бев со клексани, се породив природно.
Не мора да живеете заедно ниту да имате дете за да видиш како човек функционира. Начинот на кој се однесува кон тебе, дали е одговорен, дали презема...
Dali ima nekoj polagano od vas tuka Anatomija 3 zavrshen( usno) kaj prof. Zafirova, da mi kazhe kako se odviva polaganjeto? No i iskustvo kaj bilo...
Немаше. Излегувавме, шетавме и сл. Како да има знаци кога немало дете.
28. Truth or dare (2018 ) 10/10
Многу често е распродадена, изгледа ептен им се троши. Јас ко за чудо ја начекав во Дајмонд, пред неколку месеци тоа. Проверувај почесто, ќе ја...
Ја има одамна и кај нас...јас ја купив некаде јуни во Охрид, а фалена беше доста цело лето по други теми на форумов...само едно време изгледа од...
Дали сеуште бараш друштво за запознавање дружба пиши порака
Не постои шанси да немало никакви знаци.
Шо праве он коа си иде од работа?
Separate names with a comma.