Кубанскиот едно време правеше латино забави во четврток, но не знам дали уште е така.
Нормално дека ќе осудува, нејзино право е како ќе ти одговори, ти бараш јавно и на форум совет, што очекуваш? Тапшање по рамо? И убаво ти збори, утре...
@Devil's Mistress Најважното од сè e, да не се притискаш себеси и да се стресираш за ова. Особено исфрли го рокот кој сама себеси си го наметнуваш,...
доста со четвртата деценија, хипервентилирам
Здраво мајки, несакајки ставајќи го послужавникот на хранилката, додека бебето седеше, му го стиснав едното палче. Веднаш вресна и почна силно да...
не ме плаши, знам дека е, но додека е тројката напред уште се тешам.
Која недела те измерија дека си? Бета следеше? За ембрион можеби и рано е, а убаво е за една недела да отидеш на ехо па најверојатно ќе видиш yolk...
Фала ти на мислењето. :) Ќе се потрудам што е можно повеќе движење. За губењето, да знам ама земам во предвид кога сум имала многу движење во...
јас сега давам бекутан мултивитамини со омега и плус д3 четири капки, претходно давав дефендил сируп за имунитет и плус д3 д3 може да даваш од...
Мислам дека доколку се сомневала и таа во бременост, до сега ќе имаше неколку теста напраено. Опушти се, искрено мислам дека ништо нема (ми делува на...
Има локали со латино навечер во работни денови?
Здраво феминки од денес се враќам пак на диетава поригорозно, ја држев летово ама неуспешно. Целта ми е да намалам барем 10 кг, значи од сегашни 70...
Јас немам ама нарачав од тему, 300 и нешто денари. Идентични има на ананас за 500 денари. Не знам како си со време за чекање, а скапи се реално овие...
ЗА колку дена ги земаат пратките од царина ?
480
Исто и мене сега
Секако дека може спремограм од Хистологија. Инфективен со Упат во Инстутут за јавно здравје може да се направи, не се сеќавам на точна цена, до 500...
475
@Devil's Mistress Губењето 4-5 кг за 2.5 недели колку што има до Нова Година не е реалистично. Особено бидејќи како што велиш се храниш добро. Сè...
И мојот пред некој ден направи 4 месеци. Прозор на будност му е 1ипол саат, ама веќе гледам дека попладневните ги продолжува до 2 саати, ама уште му...
Separate names with a comma.