Овој убиецов во Прилеп, не бил добар со паметот? Со Нелекувана ментална болест ова се случува. Голема трагедија.
Ау масовно лудило у државава. Не е нормална ова. Лоша година ептен
За мене водата не е чиста, далеку од Лагомандра, Ковиоу, Калогриа,Трани, Талата, Каламитси плус многу гужва од сабајле до вечер. Ние еднаш бевме ама...
Зарем толку време поминало од доаѓање на полиција, чудно како се чекало толку долго, ако биле во залошништво жртвите и убиецот го најавил злосторот...
Фрлена бомба во Битола. ОШТЕТЕНИ 10 ВОЗИЛА ВО ЕДНА ВЕЧЕР ВО БИТОЛА, ОД КОИ 7 ОД ЕКСПЛОЗИЈА
Можеш да се напиеш магнезиум или парацетамол евентуално.
Хаш тешко им оди со лиценцата, изгледа слаби им се врските.
Не е момент за одржување прослави, оправдано е тоа што се побунија родителите.
Мислам дека не постои, а не е толку чоколадото колку што треба да ја погодиш конзистенцијата. Побарај на интернет рецепти за чоколадно фонду, тие...
Не ми е јасно како е можно драмава да се случувала во 15 часот привавата 15.30 полиција дошла на местово после цели 10 часа.. толку не примети никој...
Во Битола работи Фелиција, и Расчекор од неодамна, а наводно и Хаш ќе отвори пак за брзо (демек да средат со лиценцата).
Добро има ли крај овој 5 скок? Според календариве треба да е веќе завршен кај нас, а тоа полошо станува со секој ден. Посебно од петокот навака...
Мој став е дека не беше во ред одржување на прослави по повод патрониот празник на Кочани.... И оправдано е однесувањето на родителите, нивната...
Ако можи некој да пиши ЛП. Фала
Абе и ова е ефикасно, од Корин де Фарм е, ама какво и да е, треба чешел да пројде по косата нели. Епа овде не смее. Со рацете чешлај ме:yawn:
4000 evra
А оти и ти не работиш... Кога веќе ти пречи тој да работи с ти дома да сдедиш...
Мажи се тоа можеби нешто ти има спремено не кажува веднаш си вели да се опуштиш да не се нервираш да одмараш.. Смири се не се нервирај кога купувал...
Баш дека е романтичен мојот затоа ме изненади. Секогаш купува цвеќе без причина, за било кој повод и плус нешто ќе купи. Да не беше таков немаше да...
Најди работа и разведи се.
Separate names with a comma.