Јас сум дете на татко шофер. Од 30 дена во месецот, 2 ноќи ги преспивал дома само. Ден цел не се сеќавам дека некогаш бил дома. Ќе дојде касно, ќе...
Дајте предлози што цвеќиња да земам за на балкон? По можност да не мрзнат во зима. Некако немам идеи, а жардиниерата ми е огромна и сакам да ја...
Честитки и лесна бременост :)
Сум била поканета неколкупати (во различни сезони) во ресторан Градина (К.Вода) и можам да кажам дека таму ги имаат најубавите мекици. И надвор и...
Kazite nekoe care za suva kaslica, niti eden sirup ne mi pomaga. Pa denes uste temperatura me fati....do pred 4 dena primav antibiotik za streptokoka...
Каде ги има ампуливе?
Deneska sum 14 den posle 5 dneven transfer beta bese 1.102, na site vi posakuvam ovoj rezultat
Имаат во центар една, кај Гиро Беко, имаат во ист гејт, во сити мол во склоп на бебе хоум и во аеродром во склоп на бебе хоум. Имаат повеќе. Инаку...
Здраво девојки! Дали некој бил на мекици или прослава во ресторан Биен во аеродром? Исто дали некој бил или правел мекици во скара бар? Дали можете...
Плус стресот заради родителите. Не е лесно со бебе, и сите да се тука, здрави, млади, и присутни. Не пак вака. Ама ако треба долго да трае...
Ti blagodaram Mila ke napravam vo ponedelnik preku krv i ke si znam na sto sum :l:
Ти имам и претходно пишано. И сега уште една членка пиша. Викни жена да ти помага барем 4 саата дома. Пробај во условите во кои се наоѓаш да најдеш...
@Vasileva98 можеби, но зависи и од тоа каков тест користи, некои не детектираат ептен рана бременост. А кај три дневни препорачливо е да се почека...
Заради тоа што јас сум еднинка немам брат или сестра со кој би ги поделила обврските према моите родители..освен детето одам кај моите да го одменам...
Нема. Градинките работат од 07:00 до 16:30
Зара.
Малку се на мед и киселкасто, синко ги пие. Цитка(цедевита) си ги вика. Во чашче за ракија му ги ставам не сме имале мака со овие, а општо е тежок за...
Не знам зашто така ти се чита од напишаното и океј е секој си добива впечаток и си има своја перцепција,да сам тогаш бевме во врска..не бевме во брак...
Има проблем @Simon4e0507 , како нема. Во брак е,а брак нема ,живее сама со бебето Тој во странство, таа тука. Ко самохрана мајка. И претходно исто...
Само едно ќе кажам, доверба во доктор од Систина никогаш. Демири ми ја "лечеше" 3 ипол годишната ќерка со антибиотици и кортико 5 месеци, со контроли...
Separate names with a comma.