Да на Гак здравје . Мене ми даде упат на 31, краен термин ми е 25ти ама бебка е малце поголема со мерки, ќе видиме. Мислам се дава еднаш упат само.....
честиткии :inlove: да е жив и здрав Матеј, голем да расте :D
Ајдеее, идеме јако уште пеесе страни спиновање проста реченица. Битно да се дешава нешо. [ATTACH]
Честитки да е жив и здрав голем да расте !!!
Честитки за @WonkaMonkaa и @nate_93
Мамички јас да се пофалам дека се породив денес. Матеј дојде на овој свет пред неколку часа.:l::hug:
Очајна сум веќе. Немам ни желба да зготвам нешто. Џабе е сѐ. Сабајле ајде сварив просо и банана. Една лажичка само изеде од тоа, и неколку грчки...
На ГАК ли планираш да се пораѓаш? Од која недела се идеше таму, треба ли упат за цтг кога се почнува? сум заборавила како беше..
Мене во прво тромесечие само ми земаа И сега треба пред крај, во 8ми месец Мислам дека ако нема индикации не земаат во второ
Пуштаме.....:hug::l:
Домат модар имам само црвен сеуште не,и целер немам
Па, pp brain ^_^ му скратив 4 недели на моето бебе, 27 недели е веќе.. ама ајде се тешев во некој измислен скок сме, важи..(facepalm)
Многу вода ми пие навечер, ко да надокнадува за цел ден. И не се буди со сува пелена иако мочка пред спиење. Не знам како да и ги тргнам и навечер а...
Јас да се јавам од преглед денес . Бебка со долги ноџиња макененка ќе била :D Постелката веќе почнала да зрее ама докторката рече ништо алсрмантно ....
Немаме да речам. Имав на почетокот проблеми со бактерии докторот рече само со заштита. Мм секако не сака со заштита, еднаш успеавме со судни маки....
Во некои цвеќари прават цвеќе во комбинација со пијалок или со бонбониера завиткано убаво како во корпа/кошница. За дома кај неа можеш нешто такво, а...
Па баш гинеколог може и да има такво мислење, затоа што тие знаат што точно и како се абортира плодот. Ние мислиме дека е едноставен процес, но...
Prirodno ili so carski rez se porodivte a sega miomot dali vi se namali posle poroduvanjeto mojot e 9 sm intaramuralen vo matkata na preden zid Sega...
Ако го начекате Др Антоније во Ортоплус. Ако е заминат за Хрватска, многу добра замена е Др Александра Димова. Приватно е, онлајн се закажува. Нема...
Separate names with a comma.