Леле и јас ќе морам да ги сменам а најзадоволна сум и за дење и за ноќе...Точно е дека се подебели, еве откако затопли времево нон стоп само црвенило...
[ATTACH]
Еднаш го прашав нешто за политика, почна да го брани вмро и се испокарав со него. "Партиски бот" доби буквална смисла.
Некаде прочитав дека бејби лино се подебели,не се за топло време,а тие ги користам од почетокот и баш ми се погодени. Дали некој знае,со кои можам да...
Исто сум и јас. Стартував со 63 завршив со 80 на пораѓај. Сега два месеци по породувањето сум 62 и осеќам дека уште ќе слабеам, на ексклузивно доење...
Ние сме 2 месеци и 10 дена и сеуште не сме примиле вакцина. Претходната недела беше настината ќерка ми а и на бебето му течеше носето и поткашлуваше...
Сакам само да се искажам некаде, со надеж дека барем малку ќе ми олесни товарот што го носам на душава. Однапред се извинувам на долгиот пост. Се...
Нема ни кај мене. На НЛБ сум
Проблемот со брзите кредити е што многу луѓе не се информирани, не читаат што потпишуваат и не знаат личните податоци да си ги чуваат. Нардот не...
Ниту јас не знам која е, среќа често одам на тренинг и често ја гледам, хахах.
Буквално во иста ситуација сум..и некако пробувам да балансирам еве скоро 2 години, си кажувам отворено што како и гледам да не се нервирам...многу...
Препорака за мебел по мерка во Скопје?
Ех да знам која е таа девојка :rofl: :devil:
Дома во фиока чувам стари пенкала, некористени, на татко ми што му ги давале клиенти, претежно од бизниси, и ај после години си велам да проверам...
Нејќе , и избришав податоци исто
Мислење за митревска студио во Аеродром?
41.992
Се чудам,затоа што јас сум човек што воопшто не се поти. Дури и на највисоки температури јас не се потам..ама забележав дека откако ги пијам...
Ауу да и мене ми се има има случено да се залепат конците од улошката ама не се сеќавам дали сум имала рана . Само со првото имав епизиотомија. со...
Ми ја погодивте темата за граници, мешање и сл...морам да си се искажам што ми тежи. Мојата свекрва има прилично специфичен карактер и има доста...
Separate names with a comma.