Не знам да рендам зелка и цвекло за салата ниту па пробувам да научам, едноставно ми е многу работа и неред. Никогаш не сум купила зелка и цвекло...
Ми е страв само да не стимулира повеќе млеко па да направам беља пошто читам дека е со вакум вентилче школката, имаш приметено пред користењето и...
Јас ги користам школките и сум задоволна, ставам само навечер кога дојам од едната да не ми истекува од другата
Целосно те разбирам. Знаеш, си викам ај ќе сменам фризура ќе бидам нешто поосвежена. И се гледам во огледало, пак не се доживувам нешто свежо,...
Прочитав нешто и сакам да го повторам. Велеше: "Сметам дека е манипулативно што нашата лута страна секогаш се гледа како наша „вистинска боја“, а...
Еее за качување, уште на лустер не е качена, ај тоа па вика едеен дааа тиии четилиии и скока е сега кога слушни е дека брои знаеме дека треба...
Мајки дајте некој совет оти ќе полудам :( Малово 11ипол месеци вчера го оставив со свекрва ми имав обврски некои, јадел во 3, во 3ипол заспал станал...
enci menci малце претерале, значи не вреди
Конечно стигнаа на ред [ATTACH]
Здраво, дали има некој искуство со диско кидс во Влае?
Три дена.
Денеска примивме трета доза вакцина заборавив да прашам колку дена да не и давам нив вкус да пробува. Да не знаете?
Ако сакаш да правиш кривично дело слободно, твоја е одговорноста
Син ми има 4 години, од кога е роден нема имано хемоглобин поголем од 120, едноставно детето е такво, никогаш не примал суплементи, пример и јас сум...
Помала стави и поширока ако имаш некоја дупка во елемент што ти дозволува. И не мора да се ограничуваш на тие што се врзуваат на вратичка, може и...
Како дете на родител кој никако не прифаќал дека старее, тој цел живот викаше дека има 25 и нешто и беше вечно дете, многу ми е важно да почнам да...
Изгледа сите се исти стариве или пак ние скроз сме се одвикнале од тој начин на живот, па си сметаме едни на други. Кај нас ескалираше ептен...
Каде може да се набават апчињата Тегратол 400 mg во мк? Или доколку ги нема од тука од каде ги набавувате?
Нов Јавен Оглас за 150 Полициски Службеници (СВР Скопје) [IMG] https://mvr.gov.mk/vest/35845
Па не мора планина да поместиш, а со 1200 калории на ден, па и со 1000 се живее, се функционира. Може не можеш маратон да трчаш, ама можеш да...
Separate names with a comma.