Дали некој знае како да се решам од молци? Не можам да најдам каде им е леглото, не е во плакар а низ цела соба летаат - секојдневно се повеќе. Купив...
@Iva:) , @FriendOfDorothy Велам да го зголемиме хајпот за Боби уште сега. Кој сака он да оди, да не го вади од уста кај и да оди. Песните да му ги...
Јас секогаш велам и тука пишувам дека мое мислење е за нешто што е нормално за дете со нормален развој тренинг не е потребен. Никој ама баш никој не...
19.One Mile :Two 10/10 20.Shelter 10/10
Па не е ни важно кој те шиел, доктор или друг што бил во сала. Ама така ми објаснија, дека од конците внатрешно што се нормално било да затега повеќе...
Kaj koj doktor bese? Samo konsultacija, ako ti napravat + exo plakas taka?
Антониа не знае англиски, она ми е за Пинк повеќе, за српско тржиште.
Боби е ин, интересен талент и секако попознат од Антониа и Сара. Апсолутно заслужува шанса.
И ја тоа викам, девојката е фина, убаво пее, али ,,гласот на Европа" беше глас на Радојка, Трпе и Бетка од Струмица/Кратово/Скопје, како на времето...
[ATTACH]
42.073
На esc.macedonia на Инстаграм гледајте. Ги објавија и Антониа и некоја си Анастасија Спасевска, за мене непознат лик.
Каков Глас на Европа, тоа е непостоечки натпревар кој имаше онлајн гласање на некоја страна на Инста на кое само ние организирано гласавме. Плус...
@Olion33 јас имам другарка што посвоија две деца без плаќање и такви слични зезанции. Имама и колешка што има посвоено дете без да плати. Да кружат...
Гарант фатиле некое службено лице. Поочигледно од ова не можеа да се штитат. :swear:
Сега почнавте со цврста храна? Ако е сега, нормално е, дур се навикнат цревата. Дај му слива, ќе му помогне.
Мене за второ дете како ми беа запушени, за првото не ми беа така. Ама 5 години имаа поминато..
Сара Мејс ќе оди, Диме ќе среди у партија, ќе видите, он изјави дека Сара би ја пратил (класичен фиромски непотизам), никој таму не настапил на...
Пантерине од Битола треба да се наградат, не казнат. Отишол тој дебилот да се најде со 14 годишно девојче, они ќе го бранат. Па уште загрижени...
Баш и не се сите смештаи на плажа. Ние бевме пред 2г. Добро е само ако си доле во прв ред а после е боже сачувај нагоре по угорниците. Пишувам пошто...
Separate names with a comma.