Не знам, мене ми е ова сето многу чудно, сите сме си имале дома и не сме спиеле по туѓи куќи никогаш. Освен кај тетки, баби што не праќале како дете,...
Честитки Лејла и Френд :l: Среќни празници народе :beer:
Исто и мене ми помага многу ама внимавај ако имаш проблем со тироидната. Јас не смеам да не ми се покачи ТСХ.
Јас чекам 3 часа освен навечер кога ќе се разбудат тогаш им давам млеко.
Мирко Цвета или Љуба
Уште на бокс ко родив ги снема одма :D Повраќав киселини пред да родам. Позз, влегов летечи :hai: Среќни празници.
Мртва трка. Гоу Лејла ,гоу ! :muscle::muscle::muscle: Трчај душо , трчај ! Можеш ти ! :D
Оооо дааа. Штом ќе се породиш, збогум киселини. Реглан ми ставаа , за да ми смират желудник пред пораѓај. Како искочи од мене, така олеснување и доле...
2025… Почна со една агонија, каде е, што е… Таа агонија заврши со една голема трагедија на крајот на 2025:u: Почивај во мир даде:u: Ако ја гледам...
Јас немам проблем со гости. Пишував пред некој период кој сакам да доаѓа. Тоа се луѓе кои имаат осет. Кога и да одиме во Мк ги викаме на гости. А за...
Го јадам сецкам сецкам за у салати манџи:D Фрлам шампањ и бонбониера бајадера :D
Сакам Сакам одмор за цел живот а пари да ми доаѓаат:D:D
Ќе одиме на планина да дишиме чист воздух
2 Бобан?
Леле сигурно е до тоа. На крај им реков да не ве гледам двајцта, ако сакаш утре да одиме кај што сакаш и да играш што сме се договориле, марш да...
Имам Имаш ли каиш?
Да Спанаќ
Инекции за зреење каков ефект имаат и кога најчесто ги даваат?
Полесно жими мајка . Може дека повеќе фокусот кај најмалото , дека е уште болно. ( Вчера баравме замена на педијатар ) Му се потече лимфна жлезда на...
Бил дома за Божиќ
Separate names with a comma.