[ATTACH] хахаха повели
Незнам како екај тебе,моиве несе трпат.Ќе станат сабајле некогаш 6 и 30,6 и 50,7 и 30 зависно у глобала тоа време.Навечер се будат еднаш до двапати...
Пре пре добар е, моја препорака и како човек и како доктор
Абе и мојата заспива сама да речам, јас само лежам како морж блиску до неа, еве деновиве ја ставам и во креветче директно не на спална, јас лежам на...
И јас исто
Немам зборови за да ја доловам неговата посветеност, баш пишував за него пред некое време тука. Пред се' човек, па доктор. Отидов кај него по...
Ќерка ми каснеше со сите груби моторики. Седна на 10м, се исправи на 12, почна да оди на 17. Ни една екстра вежба не и правев, си беше на земја цело...
Радувај се Скопје, те чистат од ѓубре. Леле до кај паднавме тажни народе. Еуфорија за ѓубре. Документарец снимаа, се опраа фалење. Гледајте и...
Аих тоа ич не се секирај, мојава беше со свиткано уше према напред и главата како на сликава. И лануго влакна цело чело и уши. Хаос гремлимче. Јас...
На три месеци бевме по цел ден надвор, на 4м спиеше сите дремки во количка цела зима, додека јас пиев кафе надвор и мрзнев, ама он само така сакаше...
Не забележувајќи дека е во тема Труднички муабети, се распишував. Вечерва ве прочитав дека и вие сте со исти чувства овие денови, и ќе го ископирам...
Ах, ве прочитав утрово сте пишувале за мајките... Јас иако цел живот имав релативно близок однос со мајка ми, тек откако останав бремена некако...
Јасно, јас за мојата тоа си го почитувам, иако намерно ја бирав да не биде во пост, сепак првите 2 години така падна (среда па петок) тек оваа,...
И јас сум со термин 26.11 веќе еднаш бев на цтг во 36та недела. Сега сум во среда пак на цтг точно 38ма недела
Јас не знам за каква пролет зборите, кај да дојдам? Кај мене денес од 5степени не се качи нагоре. Сега е 0. Гледав у Копер на морето 18. За дете...
Мислам затоа што спие навечер и регресијата прва добро ја помина не се будеше па имам некоја сигурност дека ќе спие и таму, од сестрами внукава не...
Nema, teshko da ti pokachat Povekje od tri meseci sum i nemam mrdnato od 30:)
Пробај седни на 2-3 чекори од неа. И борди ја: ајде ајде мами ајде ајде и да осети сигурност кон тебе, да пушти чекор. Преку ноќ ќе ти се пушти и тоа...
Vo Kisela Voda sum na pocetokot. Ama zagadeno bese cel den I sega
Ретко се разочарувам, но и кога би имало таква ситуација, останувам смирен и позитивен.
Separate names with a comma.