Да ги кажува.
Ивана Хаџиванова, презадоволна сум од неа, цена на сеанса 2500 денари. Баш така како што бараш, добар пристап и поддршка, не е само ради реда и...
Полнети пиперки
Јавувачот - Крис Картер [ATTACH]
Нее премногу е мало, почекај барем до кај 4 години, па ќе видиш. Ш ч ж с ги кажува?
Мојата многу збори, веќе сврзува и зборчиња едно два месеци. Ама гледам Л некогаш ја кажува, некогаш не, исто и со К, ама Р апла не знае, и ја...
:sun: [MEDIA]
Da
Ужас, дома го чека куклата сама, а он се пушта на други жени, скотина.:drunk:
Што мисллите за 31 со машко 42 многу е?
Ее до 5 години мислам беше Р, последна е таа. Син ми на 22 месеци, 10 збора имаше. После до 4 години сите букви точно ги кажуваше.
Пијам 2 дена од 50мг и 5 од 75 мг,сега треба да одам на контрола
Имаше едни таблетки за лижење, прополис мислам беа, тркни до аптека сами ќе ти кажат, само тие се дозволени.
Да не знаете што можам да користам за болно грло? Едвај голтам кај нас нема дежурен лекар
Да, премногу. Јас имав многу лоша реакција на утрогестанот, што била нормална.. ми направи чувство на пијаност и целосна изгубеност. Од тогаш не го...
Кога да обрнам внимание на буквата Р? Маж ми има проблем со истата буква, па претпоставувам и генетика е. 22 месеци сме, сеуште не знае да ја каже.
Риба крап
Полагано 18 април, резултати 22 мај. Исто Б2.
Дајте предлог за зеленчук нешто домашно спремено да биде Пробавме од овошје банана, јаболко, праска, круша, кашичките готови ги јаде, од зеленчук...
Не се наплаќа.
Separate names with a comma.