За сите оние што сакате патувања и поегзотични дестинации, од срце ги препорачувам ROAM Around MK. Не ми се роднини и не ми платиле за да го пишувам...
Dublin Murders 2019
@ALISA0000 Toa толку едноставно ти е тебе, демек ,,ти живееш со мајка ти во една куќа не те сакам веќе и не се мажам,,. Као ние што сме во иста куќа...
Ти благодарам на утешителните зборови :l:
Не ја купив затоа што моето не сака баш во ништо да се вози, а скапа е за 5 користења. Ама од сѐ што видов низ продавници, највеќе ми се допадна....
Темава отиде во друг правец. Маж ми знае се од домашни работи - на почетокот на бракот и додека живеевме заедно една год пред брак - се правеше....
https://www.poukinasvetitestarci.com/2026/09/dojdete-na-liturgija-i-videte-go-gjavolot-andrej-tkachev.html?fbclid=IwdGRjcAUT-fRjbGNrBRP5sHBkb2YFZXh0bg...
Во фармерка ама ич не можам да се поднесам, не можам да трпам фармерка, кога не бев бремена едвај чекав да се соблечам. Само со хеланки...
Како да се ослободам од drain flies мушички во купатило? :worried:
Не те прави строга мајка тоа што си имаш поставено ред во куќата. Се што наведе се е нормално. И во право си со тоа што рече дека родителите се за...
Јас фармерки од Тему со трегери му се изнаносив, да не ослабев многу ќе си ги носев и сега породена. Исто земав и сет како тренерки и панталони...
Може, зошто да не. Секој човек треба да се стекне со сите навики.
А ако ретко бил таткото дома и седел сам со мајка му, нели може мајка му да го научила да готви, чисти, пере?
Абе на македонец ако не му текне такво нешто, нема на кој друг.
Во случајов господинот кога седел дома со мајка му сам, без да добие внимание од татко му, сигурно му било убаво на некој начин штом го применува и...
Пуштив да ја гледам промоцијата на Ејпл за новиот Ајфон, префрлање сам Јутјуб на промоцијата на апликацијата на ВМРО-ДПМНЕ :tmi: :smoke: [MEDIA]...
Некни го фатив и го оставив. Некако скапо ми се виде а не знам колку му е трајноста. Имаше мислам две нијанси. А одамна го меркам. Штом е толку добро...
Можам од срце да ја препорачам Пулиа во декември. Кој сака божиќни маркети и празнична атмосфера, Италија нуди неверојатно искуство. А веќе имаме лет...
Па не е ни малку. Разликата се чувствува понатаму, не сега.
Вчера вечер конечно го почувствував, 19+3 сум. Денеска спие, никаде го нема. |-) Само имам грчеви во јајници и чувствувам умерена болка над срамна...
Separate names with a comma.