Здраво, прашувам за изборен предмет за четврта година. Кој предмет од овие предмети е лесен за полѓање. -Методи на макроекономската анализа...
Лензето никаде нема...Јас не знам шо се зафркаваат вака државава со луѓево...Ужас
Kako ste denes..
Пред два дена ми беше жешко, сега замрзнав, изгледа јас не сум како што треба :D Ама луѓе ладно ми е, дома сум на долги, ама па и мм ми вели дека е...
Денес купив кашичка од морков компир грашок и карфиол но несака да ја јаде ,затвара уста и стенка ,се гади Ќе пробам пак во тек на денот
Можеби ќе работат на одвикнување од пелени па затоа? Не спомнаа за тоа?
ме тераат во градинка да го носам по гаки а баш заладе времето а тој не знае уште да кажува за мочкање и мочка во него а за какање е проблем се стега...
Моето прво е ноемвриско и секој ден кога беше океј за шетање надвор бевме, корпата здравје и земавме, се утепа од спиење во нејзе. Јас Макси кози...
Мене ниедно цтг ми немаат наплатено, а одев често заради случката со плодовата вода. Секогаш само прегледот дури и сами ми кажаа дека цтг не...
Здраво девојки! Ми останаа 5 ленти профертил за жени.Ги продавам по 800 денари за лента.Купени се од Германија.
Ќерка ми тргна после прв роденден ама од групата имаше други родендени и носеа шмукалче банана и сокче
Го прочитав апелот за помош погоре, чудно е како у Малта, каде што има многу наши луѓе, не може да се најде видовњак или волшебник. Е таму треба да...
Pisi poraka znam nekolku na daleku sto pomagaat
Фала ти на одговорот. Приам ми е too much, затоа се мислам дали да земам од другите модели. Дали е исто изводливо рамка и главниот дел за количката...
Офф потполно те разбирам. Јас кога бирав знаев отприлика кој ми е буџетот и според тоа одлучив. Nuna ми беа скапи, се одлучив за Cybex eos lux 3 in...
Бакнување на деца во уста. Апсолутно ништо нормално нема во ова. Сум видела по милион слики кај луѓе, најчесто кога се мали децата, а рандом ми...
[ATTACH]
Јас правев ЦТГ пред 36-та недела, значи пред да почнат да “важат” бесплатните и ми наплатија како за преглед, односно преглед наплатија а ЦТГ посебно...
Мене ме расплака. Здрави и живи да сте двете ,се да си е ок. И ќе порасне ќе биде прваче а ти ќе глумиш нешто ти влегло во око :hug:
Да, во другите градови е поразлично, за некои работи. А принципот на раб. си е тој
Separate names with a comma.