Болно.. виросано.. плуќа ќе исплукам..
Не бе не.. лудаци Со боледување иде и наногица.. БОЛЕДУВАЊЕТО ОД МАТИЧЕН ЛЕКАР ДА СЕ НАМАЛИ ОД 7 НА 5 ДЕНА, КОНТРОЛОР МОЖЕ ДА ЅВОНИ НА ВРАТА И ДА...
Што да спакувам од лекарства за 8 месечно бебе за на одмор? Исто ако некој има совет за исхрана на одмор што е најбезбедно да му дадам таму. Веќе...
Крај, koniec, finito.[ATTACH]
Оди погледни го последниот пост на Антонија Гиговска, куп слики по ред трст трап али она баш баш дегутантно, па слика со син и, па пак меѓуножјето со...
Кажете некое средство замена за Арис де грас но да е еднакво ефикасно.
Едно огромно НЕЕЕ :D
Не носам. Ова е исто како со патики да одиш по дома… :rofl: Некој оди да, ама повеќето ќе се сложиме дека малце е глупо тоа
zdravo, da prasam 3ti semestar marking, menadzment i makroekonomija dali baraat original knigi ili mozhe kopirani? fala vi
Да потврдам и јас. Истото мислење го делам, браво за докторот и за болницата. На самата консултација не ми наплатија ехо и плус на наредниот преглед...
Да, можеш посебно количка и транспортер. Може да видиш и дали ќе најдеш евентуално транспортер компатибилен со количката, со соодветни адаптери, ако...
Тренерките и дуксот по 600 ден, спортскиот градник 420 ден.Материјалот на дуксот и тренерките е 80% полиестер, 15% вискоза, 5% еластин.Градникот 83%...
По темите за јавни фаци, инфлуенсерки и што ти знам друго се гледа дека премногу се замараме со туѓи животи и придаваме значење на неважни ликови.
Ако веќе почнале таму со процес на одвикнување пробувај и ти дома, не го збунувајте детето плус. Со памперс, без памперс. Кај нас нема притисок за...
Deka za izleguvanje si zatoa si dobila panicen,jas ko ke dojdi za 2ra smena na rabota me faka taka neubavo.
Во 36та првиот преглед кај избраниот доктор јас платив, веќе од следниот преглед си спаѓа сè во пакетот за породување и не се плаќа, од 37ма веќе не...
Фала мајка, ајде побрзо и ти да се решиш за второ :P не се дружевме овој пат како за првите :lol: Тогаш со торба тргнав, сеа со ранче ќе одам,...
Необичен подарок но сакам за партнерот да направам секси фото сесија но сакам сликите да бидат професионални. Знаете ли некој фотограф што прави...
Ја имав и јас на првите брисеви. Докторот не ми дозволи ништо да пијам до 12та недела, после направив контролен брис, повеќе ја немав. Не користев...
А од 36та? Јас нареден преглед ми закажаа за во 36+3, тоа како му иде, ќе треба да плаќам нешто или ќе ми бде вклучено во пакетот?
Separate names with a comma.