Не пишуваме нешто битно, онака секојдневни прашања, мене повеќе ме иритира што знае дека тоа ми смета и како намерно да го прави пак.
@Elly989 Ако е алергија на храна би требало да има по цело тело исип не само на едно место А кога ќе правите тест прашајте си колку време треба да...
Ама битно: "Јас и верувам на науката". А кој одлучува кој научник може да се претставува во името на "науката" а кој не...? [ATTACH]
И јас сум во слична ситуација и ме интересира која компанија нуди најдобри услови.
ако пишувате онака кежуал ствари океј и јас не очекувам некој да ми пишува 24/7, ама ако е нешто битно пример го прашуваш и чекаш одговор итен тогаш...
Што може да се даде на 4 ипол месеци дали тие што се од 6м може и од 4 ипол да се почне ?
Минатиот месец кога бевме на контрола ја мереа, супер напредуваше, сега не сум ја мерела овој месец. Вака не изгледа дека нешто ја мачи, дека ја...
Не е заинтересиран за нешто повеќе. Еве тргнувам од себе. Така сум се однесувала кога не ми било гајле. Кога на некој му значи и навистина е...
Преку фонд може.За кај докторот за контрола 2 недели унапред .Ако е детето болно можеш да одиш кога сакаш без закажување.Работно време од 9 до 18ч....
Дали добро напредува со тежината?
Ако е до кравјото би требало и од млечните производи да е исто.
Направи тест.
Од кои силиконски брадавици користеше? Јас имам едни ама не се форма на брадавица, чудни се, се мислам да ги сменам
Ние добиваме ваучери од Зара од Tilla имаме 3 и ги немаме сеуште искористено :)
Дали според вас со некого ( со кој планирате нешто повеќе) ви е ОК да не ви ги отвара пораките туку дури отпосле, притоа сте му ставиле индиректно до...
Мајки, некоја со слично искуство. Бебе е 7 месеци, од почеток блуцка млеко, некогаш повеќе, некогаш помалку, зависи. До сега конкретни совети од...
Мислам дека не се доволна заштита за крајот на пролетта и целото лето, а можеби да за останатите сезони. Во лето под ваква секогаш ставам фактор 50.
Можеш да одиш кај матичниот и да му кажеш дека имаш некакви болки со што препорачува да одиш на специјалист.
Знаеш некоја што одговара на масна кожа и за посветол тен, да не оксидира? Јас ја користев на Кико Милано најсветлата нијанса ама како да почна да...
Јас мислам дека не се доволна заштита. Иако користам една со спф 50 , не можеш да ставиш премногу освен ако не е малку покривна. Јас ја имам таа на...
Separate names with a comma.