Да работи бев пред една недела само рано има многу пензионери за редовна терапија најубаво кај 9:30 или 10ч дека мислам до 11 боцкаат.Да со истиот...
Девојката со свеќа - Себастијан Фицек [ATTACH]
помислуваш некогаш на мене? ете да ти текне од нигде никаде без причина и повод дур пазариш или на сред муабет да замижиш на секунда или две и да се...
Црна
Да високи ти се.Мислам дека до 1200 или 1500 треба да се за таа недела .Може те пратила на Гак за клексани
Тешко е активен си цело време кај се и домашни обврски.Моментално сме јас и ММ,мајка ми по потреба жената е во години.Ама се заборава тешкото и денот...
Бебето ќе стане активно и повеќе ќе сака на подлога кога веќе ќе има 5/6 месеци. Не се оптеретувај што треба и како треба по месеци. Јас се мрднав од...
Битно е да е стабилно проодено детето. Предходно џабе ќе носиш. Нас ни кажа минимум пола година одкако ќе прооди.
Hairshop.mk Едно е 950, две 1600. Бесплатна испорака.
[MEDIA]
За што поклон? И зошто мислиш дека 200 грама кафе и бајадера, би сменило нешто ? Незнам како ќе ме сфатиш, ама ако немаш доверба во учителката и...
Да прајме ајвар.
Морам уште ова, релаксаторот како го купивме како украс стои. Околу 6 месеци почнавме да го ставаме, не да се релаксира туку само така да си лежи...
Македонски пошти не постојат веќе? Гледам затворени се филијалите
Од каде го зема и колку чини?
Прв пат го земам по препорака од фризер. Другарки што користат многу задоволни, кај мене ќе видам како ќе се покаже.
Не се секирај си се развива тоа. Си знаат они многу добро што им треба. Така и јас цело време, те повеќе на подлога да е, те да не го возам премногу...
Едноставно детето си сака близина, проблем не е. Мислам дека high need бебиња ги викаат. Јас сум циркузант и занимавална цело време. 9 месеци и се...
Не е. Дали е можно вистински да се заљубиш во некој што го запознаваш само преку зборови на екран и виртуелно допишување?
Separate names with a comma.