Прв пат околу силно да доживеам .. Ццц. Мн се изнервирав..... Мора чаре да се бара.....
[ATTACH]
За алергија педојатар ми кажа дома да го имам овој сируп - aerius , за некока појака реакција ако има
Да sea star beau rivage после одјавување не ми следеше ништо ,ги замоливме дека доцна летот ручек имавме ,за вечера си купивме пици плативме Други...
Мене па цел живот ми беше мрсна, откако сум тука ми стана суво сено, и влакна на сите страни имам :D. Уште филтерот не ми е испробан, друго се иам...
Здраво мајки, Бебето е 6 недели, на доење сме, уште кога бевме во болница имав меки гради никогаш не го добив тоа чуство на тврди камен гради како...
Zdravo devojki ke pravam invitro veke primam terapija za stimulacija primam burselin i benfola od 300 ovie dva dena imam mnogu glavobolka mozno i...
Dali nekoj dobil dve razlicni mislenja od dvajca transfuziolozi vo vrska so koristenje na clexane i aspirin. I kako postapil ponatamu?
Дали имавте апетит со ниско железо? Прв пат во живот ми е многу ниско и не знам што се симптоми дава ниско железо и феритин
Бев на боледување за детето 7 дена во јули ,уште не ми е исплатено од фзо. Се крати ,значи не знам кој оди на фиктивни боледувања (освен државна...
Позитивен, рана бременост.
Убаво позитивен
Pozitiven ili negativen
:clap:
Mene mi kazaa deka mozno e da ima pokacena temp, osip kako od morbili ili oteceno limfno jazolce. Seto toa posle 7 den. Taka da se e toa ocekuvano.
Мене волуменот скроз ми се изгуби и веднаш ми станува мрсна и со првот што во животот сум го немала тој проблем. Пробав секакви шампони ама да до...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Da edno vreme mi bese taka
Здраво мајки, освен биодерма и ла рош, што друго може да се користи за атопична кожа кај тодлер? Може не е така со кругови како што беше како бебе,...
Separate names with a comma.