Оди и на трето мислење ако не можеш да се одлучиш на кој да веруваш..
A sto pisuvas na chat gpt me interesira ? Bidejki i jas go pravam toa i mi ja zasiluva panikata samo
[MEDIA]
Водолија е во хороскоп, родена 1989-та.
[ATTACH]
Никој не сакам после тебе, никогаш. И да те имам и да те немам друг не сакам
Имате ли искуство со Ровус роботов? Исто го гледав Xiaomi H40, па се мислам. Фала! https://www.topshop.com.mk/product/rovus-robotic-vac-mop/
Побарајте кај медар некој, ќе ви направи. Ова нас ни го направи пријател што чува пчели за свои потреби.
Ти благодарам, ми даде надеж!!
Искрено јас би давала само купечки на толку мало дете, евентуално банана од тамошното овошје. Од лекарства, без парацетамол/бруфен што и да му даваш...
Не знам мене ми даде одма да пијам
I nas ni pocnaa na polni 2 nedeli. Eve sega sme polni 6 nedeli i nemame nisto. Sekoe bebe e razlicno i jas ocekuvav deka sega ke bide pikot no gi...
Ако пикот на грчевите е во 6-7 недела, не знам како ќе преживееме! Денес сме полна втора недела ии цел ден вришти, не е спиен и само на цицка се...
Точно, најточно. Овака ме нема стресено нз од кога и ме изнервира оти не можам да си завршам работа на сабалје,...
Денес правев скрининг 2 , 20 недела ми напишале Лев бубрег- лев бубрег пиелон - 2.8 мм Десен бубрег- Десен бубрег пиелон- 4.6 мм (hidronefroza I...
Што пишува во договорот,зависи на колку време си обврзана,дали си прекршила правила .
Мислам дека ние самите прво треба да се смириме и начинот на размислување и начинот на живеење ние самите си ја свараме паниката од што размислуваме...
Со низок феритин (и нормално ниво на серумско железо) јас имам доста апетит бидејќи самото тоа што немам ич енергија ми дава како дополнително...
Kade go. Najdovte medot?
Кластер фидинг период е, ќе пројде. За жал ќе потрае, но ќе си направи побарувачка колку што има потреба, и само ќе почне на повеќе часа да бара.
Separate names with a comma.