domat
Oysho дефинитивно. Имаат најубави и квалитетни материјали и имаат maternity хеланки во различни бои и модели. Јас исто сум со зимско бебе и сега...
[ATTACH]
Па добро дека се за трудници океј беа фармерките и со ликра. Ама кој како му е удобно имаш и друг избор не мора фармерки.
Каде може да најдам убав квалитетен тепих за детска соба?
Во која недела ти беа спонтаните?
Пред да наполни 3г.се одвикнавме.Без натегање ,без молби за една недела се навикна ,и ноќе не носи ,наутро пред градинка си станува и сама веднаш во...
Црно грозје
47. Колач со лимон и афион - Кристина Кампос 5/5
Црна слива
Кокос
Кој ти кажа дека немаш, кој доктор? Имаш досега спонтани?
Mozno e, mene i ginekologot i urologot bas koga pravev kontroli taka mi rekoa i da ima nesto ke pocekame do 12 nedela ne se preporacuva antibiotik....
Дали можеш да споделиш кој мутации ги имаш? И јас бев кај Јани и ми кажа аспирин 100 да пијам од позитивен тест, клексан рече нема потреба. Јас ги...
[MEDIA]
Поголема белја може да се направи ако не се пие антибиотик кога навистина е потребен, отколку да се испие кога има оправдана причина. Секако, лекарот...
Мислење за Ана Матоска од Промедика за водење бременост?
Во случај на изгубена гаранција има ли нешто што може да се направи? Конкретно машина за садови од Нептун, нема две години ама гаранцијата не можам...
Не знам за Панда, ама нас ни рекоа дека за атопичен дерматит го даваат Латопик.
Separate names with a comma.