42.373
[ATTACH]
:d: [MEDIA]
Имплантациско или од прогестеронот што го примаш вагиналноЈас минатиот трансфер на 4ден имав кафен исцедок,позитивен беше тестот.Ти посакувам успех
Премама плус металирана фолна од 1000ка. Немаш штета од фолната.
По колку мг фолна пиете? Јас почнав со Солгар 400, па матичната ми даде и премама дуо, а гледам и таму има фолна 400. Да не е многу?
10 оти ги лупаат јавно политичарите и многу работи ги кажале гласно додека другите преќутуваат, инаку ЕУ и САД преку невладините хараат со платеници...
koga ti gi namali a koga prekina i zosto?
Сигурно знае зошто 2пати дневно ќе примаш, јас така се боцкав потоа ми намали, и на крај ми ги прекина...
Фуј, некој вмровец ваљда, 0. 10 е ама ги следи Инфомакс, верува дека се гласот на народот и неутрала.
Препорка за торба/ранец со повеќе прегради да може се да собере за бебе, од кои сте најзадоволни?
Воопшто не сакам кога личности кои не ме познават, си вадат претпоставки за мене и тоа за чувствителна тема. Како што е здравјето. И јас можам да...
Макијато Ајвар или хумус?
,,Па сите со бебе сме патувале со патен лист.Ептен исто како со пасош, ништо комплицирано.Бебето има слика и така.Јас и со двете со лист сум патувала...
6 месеци. Прво тоник Есен витал. Па после Железо на Солгар + Б12+ Фолна+ Ц 1000.
Dali nekoja koristi aspirin 100mg i kazano i e do 34 nedela?
Колку време и што пиеше?
Злобни, исфрустрирани, негативни, завидни ликчиња...насекаде ве има, дали во реалност, дали позади тастатура на фб или форум..очигледни сте пре...
Крајно безобразни се на многу места јас со таа HR многу се карав зошто многу беше манипулативна за едни е океј така за други не. Ми пукна филмот кога...
Separate names with a comma.