Почни со турбо ун од 17 ден.
Хех полиција, полиција само за казни џебо да си го наполнат, баш ке се занимават со некој шо се заканувал. И вие шо сте чудни...
Многу трајни :inlove: Во Ист Гејт најдоле имаат штанд.
Здраво мамички дали имате одено на одмор со 3 месечо бебе? Како поминавте,кога одевте на плажа, ние одиме на 3 дена, се плашам да одам на плажа
Се плашиш да останиш сама тоа е се...
Ние ја имаме Мартина од овие во Сторибокс што ги постирала мариз, преубава е. Многу реална, тешка, дури и мрсули има.:D И не мириса, гума е некоја...
:rofl::rofl::rofl::rofl: Џоки ако не ме насмее нема кој:inlove:. Џоки тебе мм да не те праќа и он се ми вика дека ми се предолги фустаните, сум...
Да наводно има видено нешто страшно и сеа не знам како да го надминеме тоа..
Продавам ист ваков базен, не е користен. 2000 денари...
Тоа е друга работа. Мене кога се породив така ми кажаа. Во осталом они ми рекоа немаш потреба од ад а не стриктно да не давам. Бабицата ми рече како...
Ти благодарам за предлозите. Во меѓувреме најдов фустанче во една кумановска продавница, sponsored ми излезе на Инстаграм :)
Слушнато од ваша блиска? Дали имала еден обид кај него?
Според твоите години, и зрелоста не треба воопшто вака да гледаш на целава ситуација, дечкото според мене е несериозен, колку и да ти го кажува секој...
Bebe tri meseci, od bebe sto spiese po cel den sega bebe ima dremki po 10 minuti. Ne place, ne kenka ama ne spie..imam vreme samo do toalet vo...
Зошто веќе ништо не ме изненадува во глупавава држава? Ко Америка се направивме, секој убива коли пука кого сака. И нема да е приведен сѐ додека...
Добар шминкер/ка во Виница?
Ne sum Mk, ama koristev isto pomos preku razgovor.mk aplikacijata si birav lice i zakazuvav sesija i razgovarav so niv.
Игнорирањето на такви опасни пријави го прави системот соучесник во насилството и го остава човекот без заштита.
Napraviv promeni na profilot probaj zasto i jas nemozam na tebe da ti pisam
Треба,и тоа сериозно Страшно
Separate names with a comma.