Да се надоврзам на мојата претходна порака. За жал на мојот мачор му го скративме опашот но не помогна ништо... повторно продолжи да го грие...
Sto toa citam po internetov koi se tie od trubarevo sto se uapseni bajaci nekoj so inicijali D.I. 54 god 400.000 evra iznudile od ludje vo berovo
Јас имам порачано, вкупно три пара. Баш интересни моделчиња имаат, и ко што сакам се. Погледни ги табелите, има димензии, вторите табели им се за...
Знам дека е скапа, ама евентуално да видиш со dr. goodnight?
Алал нека ти е мајка, па и хибридно :clap: Јас сум само од дома, со скроз флексибилно, плус никој не ми ги "мери" саатите, и овие 4 дена ми дојде...
Дечки здраво. Некој совет со што да ја покривам колата да нема измет од птици? Немам друго паркинг место освен под дрво и парче ми ја прават секој...
Не оди во градинка сеуште..нема ни место, чекаме после септември ни кажаа
Како издржувате со 1 банана до 14часот?Јас неможам главоболка имам и ми се успорува метаболизмот. Ќе пробам со ужина помеѓу појадокот и ручекот плус...
Може, мојата така се тресе исто за тиквица и тиква.:bug:
Дали е можно еве на пример бебе да неќе житарки и овошје, а да сака зеленчук?:whew: Цела недела се молам за доручек, јужна Африка ја донесов дома и...
5000 i pogore za gram, toa e po berza
Сериозно е :|
А кога легнуваш? Јас во 10 кома сум, орентирај се според спиењето, распоредот на јадење. Ручек и мене ми се јаглехидрати, манџа, ориз со стек, пица,...
Стварно не знам како да ти помогнам а многу сакам… дали си пробала од кога ќе ја успиеш да седиш до нејзе? Ја оставаш сама или? И регресија да е до...
Ова е да го најдеш и сам да му пресудиш. Ама после да видиш како одма ти ќе одговараш. Скапано судство и држава.
Грчкиот јогурт има повеќе протеини, а помалку масти од павлаката така што не е баш исто, а во денешно време секој втор пази на исхрана и што внесува...
Значи, имал криминално досие, бега од полиција со мотор, во меѓувреме гази човек со смртни последици, паѓа од моторот со соучесникот, ај што бега,...
Уште една ко тебе.:D Како болна сум за храна, какво броење какви бакрачи… Само ме чуди, пред да се омажам не бев до толку, иако вежбав 7 дена во...
Леле мајка елај си да се гушнеме. Исто правеше син ми, може месец дена траеше. Еве го дури сега малку се опорави. Сабајле првпат стана во 8:15ч, дури...
Дали е сериозно данок ако не се омажиш ожениш ? Не можеа со нешто друго да се занимаваат |( до тоа стигна ''државава"
Separate names with a comma.