Се согласувам,и е многу непрофесионална.Имав уплатено два дена унапред и закажан термин и она скорз го забораила мојот термин,требаше јас да ја...
Јас живеев медицинар сите ме сожалуваа, мене ми се тоа најубавите години во животот :rofl:
Па да пробаш повеќе протеини да внесуваш ( јајца, риба и месо и сл.)
Навечер кога ќе осетам дека се малку по полни сум имала така болка и како топче кое после цицање се губи а болка има но поминува само од себе како да...
Од антибиотици имам пиено сумамед и Панцеф немало реакција за Амоксиклав не знам ама не би требало Ама пиев пробиотици и витамините обавезно
Insomnia
Клима ако не те топли за тој простор, греалка и калорифер па ич нема. Него ме чуди како не се топлите со клима. Не е инвертер? Ние 50 кв дневна на...
Кетонал и кетопрпфен исти беа по дејство или? Пред многу години ги пиев, знам имаше ефект, не знам зошто прекинав, денес заборавив да си купам и пак...
Мислам дека ми спомнаа некои обетки со поинакво затворање позади за да не се губат често еднаш кога купував обетки. Ај провери баш низ моловиве кога...
Шпанска серија не ти е рамна Ајде деца легнујте си утре сте нашколо
Majki pameprs premium care dali da zemma 5ka ilj 6ka za bebe od 8 ipol kg (7ipol meseci)
Еве ви информација да се израдувате,стигнавме до развод помеѓу мене и мојот сопруг заради сите пиздарии...На крај испадна тие што не треба да се...
@FlirtBerry парите во плико, онолку колку што ти се во план и како што викаат од нас толку, од Господ повеќе. Ако она сака поскапа количка слободно...
Kakov jogurt i davate nie sme 7ipol meseci pocnavme so grcki no ne saka dali smeam bitolski ili drug vid
И јас бев со став дека за количка повеќе од 200 евра не давам. На крај купив три пати поскапа и не се покајав. Ама не барав пари од никој, сама си ја...
Повели https://share.temu.com/kL4oFtPBHIB
@jasjasjas3 На мажите не им се потребни признанија за да одлучат дека сакаат нешто повеќе. Ако те сака и посакува, тој ќе го знае тоа, а и тебе ќе...
Ова зависи од тоа дали тој некој е слободен човек. Ако не е слободен, стој на страна и не кажувај ништо. Ако не знаеш за неговиот статус, тогаш прво...
Другарка ти наместо да има страв, нека земе да загрми по маж ѝ и свекор ѝ. Ако она има родители, нека ги убеди да ѝ помогнат во комуникацијата...
Јас го повивам, посебно кога ми е престимулиран. Ама кога ќе завлече со спиење, му ги вадам оти ако почне да мрда, а е побиена, полошо е хахахаха
Separate names with a comma.