Анксиозноста е. Ти кажав, имаш веќе едно дете, верувам дека го сакаш повеќе од се на светот, посвети му се нему, ако си ги преиспитуваш симптомите...
Сосема нормално, се насобираат леукоцити и лимфоцити за заштита, ја чистат и штитат раната. Откако ќе ја исчистат , ќе се затвори.
Не се блендираат кашите, се прават со вода или млеко. Прав е тоа и мешаш. Не се тие како блендирани, поразлична структура имаат и во нив ќе си...
Какви витамини пиете?
Да да, исто е да имаш фамилија која те сака, да имаш што да јадеш и да облечеш или да бидеш малтретиран од твоите или по домови, да растеш во...
[ATTACH]не е типично милениче, ама ќе му дадам крилја за да полета, Џивџи:l:
Извини вака, ама не си во право. Конкретно во Србија пред да наполни две години има систематски преглед, се оди и кај логопед. Кога влеговме јас и...
Исто си викаме со маж ми, леле не се фали ништо одма обратно после.:x
Спиј си во положбата како што ти е удобно, не може да афектира, премало е и убаво заштитено во матка, no worries (fingers)
Девојки,после трансфер дозволено ли е спиење на стомак? Цел живот спијам на стомак и синоќа викам ај на страна,цела вечер се преметкав,жива ненаспана...
2
"слуга" ли сум ти јас, големата ми вика:D опасни се
Пробај со ова. Јас ова го имам во Мк. Убаво чисти. [ATTACH]
Мене најефикасно ми се покажаа замрзнати глодалки. Мачкав гелови ама немаше некој посебен ефект. Само ладно. Можеш да пробаш и крпче мокро да...
Како што знам толкување на сон е исто како баење, гатање. Т. Е. Библиски е забрането. Тоа е демонот, тој е заплеткан во сништата. Сепак, ако...
Прво, фала Богу што постои Скопје, јас и братучеда ми (која има купено стан во Скопје во 2010) се спасивме, имавме неколку здравствени проблеми. Исто...
Шеќер јадена 4.5 Серумско железо 10
Вкупно, досега се исплатени средства на семејствата и повредените по пожарот во Кочани од следни извори: 1. Црвениот крст Собрани се околу 156,5...
А да си провериш шеќер,железо???
Знам, ова ми е втора бременост и не ми било вака тешко, првите месеци повраќав до 4тиот после исто како да не бев трудна.. Ама ова е нешто страшно,...
Separate names with a comma.