Темата за одбивање од доење не е баш активна па да си пишам тука да се олеснам малку од натрупаните измешани емоции. 48 саати без доење. Не знам...
Не знам најточно цело време кој е 24/7, не сум толку активна. Ме има па ќе ме снема, ама периодов на ова тема @Mr.Limonko се изјасни дека од...
За последниов пасус, настрана мачноста во темава, а и самата нејзина тежина, си ме пресмеала :D. Да имав потреба од советник од ваков калибар за...
Ти зборува во врска со процентуалната застапеност на едниот вид насилство во однос на др. вид. За подеднаквоста пак на употребена максимална сила од...
Е селекција, токму така. Сепак личности кои ги исполнуваат критериумите ако ова им е прифатлив начин да се остварат во тоа што посакуваат на фер,...
Секој спорт е интересен и убаво е да го имаш за рутина, освен ако не ја засакаш премногу работа па да го баталиш како опција.
Јас го користам путерот на Алверде што е против стрии, се вика Mama Korperbutter, убаво хидрира:D Исто така имам читано дека и бадемово масло е убаво...
Парацетамол по потреба ако имам грчеви, пошто пред 2 дена ептен ме болеше стомакот, испаничив од старт и денеска на контрола.
Јас пиев само магнезиум и сеуште пијам скоро 38ма недела, працетамол не знам зошто ви рекле... кај мене тек се виде некаде околу 6та недела ќеса, ми...
Бела ко сиренце сум. |(
Каков тен и подтон имаш?
Јас денеска бев на прв преглед во 4та недела и многу е рано. Едвај мала точка видовме. Во 5та недела ме чека пак. Читам уште сега користите креми за...
Ама, последиците горе долу се тие. -Роднина ми се самоуби од жена му од тешко психичко насилство. Да, беше и физички тепан пред крајот. Од неговата...
Јас би ти ја препорачала Cherry blossom, предобра е, ако е розева, многу убаво стои.
Романтик е релативно добар хотел. Имаат мали недостатоци, знае некое пајаче да ти прошета по под. Храната им е извонредна, ти препорачувам ако си...
Мала хипербола е колку не ми било добро, ало.. Супер е мачката, еве ве поздравувa и тебе и загрижената девојка со убавиот ник @pinklipstick
Насилна подеднакво како мажот? Му мава шамари, боксови, клоци, мава у ѕид? Малтретира и силува? И колку се такви жени, а колку мажи? Жените не ги...
Се продава, неотворена дрвена масичка 1800 ден. Имам две.[ATTACH]
Здраво девојки, барам plus size венчаница, па ако некоја има препорака за атеље/салон каде има убав избор на поголеми броеви, би ми значело многу...
Страшно. Добро, a зошто вашето го користат?
Separate names with a comma.