Па најмногу што ми имаат скратено било некој 1.800 денари искрено ич не ми беше гајле зошто не сум будала да работам толку си споив со слободни...
После 6 треба. Јас бев после 8 некако така испадна. И на крај за ПАП не беа поминато 3 г од претходниот ми наплати приватно 1 м покасно да сум...
Не ти се кратеше плаТа? Валеријана капки или чај маточина.
Првиот преглед на 2 месеци, планирав на 6 недели ама добив циклус (не доев). За ПАП ми рече дека е рано. Да дојдам по 6 месеци. Така и направив....
Не и е тврдо мешето, ни подуено не изгледа ама многу има гасови и многу се мачи, сношти минимум 5 пати се разбуди од гасови и пак заспиваше, и на...
Мене ова искрено ми е доста нејасно и ми отвори еден куп нови прашања. Од објавата се создава впечаток како да станува збор за некаква официјална или...
2 саати најмалце пред да легнеш не гледај во екран. Читај книга на пригушено светло. Напиј се мелатонин.
Јас ја купив скоро. За мене вреди. Лесно лизга, моќта на пареата е огромна, брза сум и ефикасна. Претходно исто имав филипс,10тина години, со добра...
[MEDIA] [MEDIA] Јас кога ќе почнеа песниве на MTV: [IMG]
После 6 требаше, ама отидов после 10. Ехо, пап и ехо на гради. Брис ќе почека :D
Не знам као да објаснам што сакам да кажам и знам дека нема смисла и е чиста глупост, па затоа и тука ќе пишам да не ме спамирате и смарате, али за...
dobro vecer, denes izvadiv zab 5ka dole desno. Od porano imam vadeno 2 6ki dole levo i gore desno. Sto e popametno mostovi da stavam ili implanti?...
Здраво породена сум пред два ипол месеци природно со епидурална анестезија сега после 2ипол месеци имам болка во грбот и кога се наведнам едвај се...
Ние имаме точно 10год.мебел од кај нив. Ефтини и квалитетни.
Колку време после породување(дојам и сѐ уште немам циклус), сте отишле на ПАП и брисеви? Јас секоја година внимавам за гинеколошки прегледи и ехо на...
[ATTACH]
Не
Дали живееш во МКД?
Прашајте си ги татковците дали чуваат пари в ѕид. :D Алооооо, НЕНОРМАЛНИ!!!
Кај мене е нормално детето болно да си го праќаш во градинка. Сите ги носат и си одат на работа. Кога го пуштивме детето во градинка, сите бевме...
Separate names with a comma.