Е готово де, имаш гриз воведено. Секако имаш и глутен воведено, не е страшно. Не се потресувај толку со намирниците.
Еми шо знам... :?:
Личности од кои психолог/јатар дигнал раце не треба да им е дозволен пристап до тестатура, а камо ли па повеќе. Па коа ќе почнат на интернетот да си...
Скопје,12.7.2025 година Усвоени законски измени по иницијатива на Фондот – повеќе права и подобар пристап до здравствени услуги! Главна новина:...
Оти не дава да и врзам репче и или шнола и и смета сега на топлото. Напред малку и надзат да и фатам минимално. Густа коса има како твојата голема....
Шо викаат, за кого како... Како е тако е, нека е.
Времето е лошо Луѓето прелоши Тек почнува,за жал ....
Партиципација одамна не се плаќа..... Била 6000 ден,јас кога прв пат земав барање во 2023 стоеше во правилникот дека се плаќа ама не ми наплатија
Фала ти ♥️ Посакувам успех кај сите
Мвр го покрива можеш да бидеш и не вработен (неосигуран)
Значи штом е точно после толку избор и таа листа тие што раѓаат тука а имаат можност били каде се дефинитивни луди или многу горди
Vynil кармините што ги зборите погоре, јас од нив имав купено тогаш кога излегоа во продажба , ја имав нијансата cheeky и многу убаво ми стоеше. Само...
Мене ми е па исто многу практично. На фиоки од икеа, не се кичмам да го пресоблекувам и си имаме некоја рутина. Пелена менуваме, па јаде. Исто и кога...
Да, ги добива. Освен, ако им кажеш дека го повлекуваш ваучерот (ќе го чуваш на следна ивф процедура), и да си ги платиш сите трошоци. Или, може да се...
Еве не и нас во оваа тема, наполнивме годинка. Мами, домати и пиперка ги давате свежи на оваа возраст, нели? И друго ме интересира, кајгана пример со...
Патем и мене ме интересира епилогот од приказната. Се врати ли жената да заврши работа на раат:D.
A зашо да ја шишаш? Јас првото на нејзини 3г ја ишишав мн малце, малово уште не. Иначе не даваат фриз и двете ама затоа на фризер секогаш е мирна и...
Преголема е болката за еден родител да си го изгуби своето дете поправило скоро повеќето тинејџери или штотуку пораснале! Не ги судете, ни они не се...
@Secret-Angel7 ако сте во можност да шетате по други плажи, Никити е супер база а ако ви е за секој ден ѕирни видеа и на YT или почекај искуства па...
Зборот ми беше дека општо во целото место дали 3 дрва имаше, за плажите да повеќето се без природна сенка освен Лагомандра. Пак ќе кажам мене таков...
Separate names with a comma.