Добро не мора секоја тема да ја усерувате. @RainBow
Омразата што ја сееш - Енџи Томас [ATTACH]
Колешкава вика малиот неќеше да види јајца, сега на сестрата она пробуваат вкусови чуда и вика и правам пржено јајце и он гледа ии јас сакам мамо...
Може може да се мешаат, не е проблем, само дека јас во млеко, кога давам пробиотик не го греам мн млекото, онака млако скроз, со другите капки го...
Нема врска изборите со овој оглас.. таа забрана важи само за огласи да не се отвараат и тендери да не се распишуваат 100дена пред избори, а тоа што е...
Не е ни до свекрвата на твојата пријателка, ни до желботека, верувај. Еве јас сум дома, па не јаде и крај. Не исполнувам желби, а нејзе па ич не и е...
Preporacajtemi nekoe foto studio za prv rodenden vo Skopje?
Во Ремедика какви цуцли/шишиња им даваат? За да купам некое шишенце да имам дома а да не купувам без врска па да не ми го сака
Sto te interesira podetalno prashaj Iako se mnogu deca i mnogu teshko za upis. Ili zapishani ste. Pishi mi lp
Не, сеа ако напне да стиска ќе се истури, ама да пие нормално не се истура. Немам јас проблем со деца што шлакаат, фрлаат, истураат, се знае за што е...
@Ladyme Дали може пробиотикот и д3+омега во исто време да се даваат? Јас ги давам со истата лажичка, не ми текнало да прашам:^)
Менува се надевам и во градинка после кога сите деца ги гледа ќе јаде. Мора и дома разновидно и таму. Еве пријателкава моја, малечката е 2 ипол, вика...
Мешан брак е широк поим, може да се однесува и на религиска и на национална разлика. Како и да е, нагласив во текстот дека се извинувам доколку не е...
Ah mori babo
Патем, го потапшаа по рамо полицаецот што крадеше струја? И они Кочани ќе го решавале:D Важи. Не ни требаат Бугарија и Грција да не уништат....
Конечно најдов работа и јас. :sun:
Не ме чуди. Такви изместени фаци да не мислевте дека дипломатски ќе решаваат проблеми. Една жена не им се плаши, а цело МВР мажи се кријат. Кој тоа...
Мафијата владее затоа што останатите молчат. Доста храбро е од нејзина страна што реши да се соочи.
Во темата најмногу е ставен акцент на религиски мешани бракови (христијанство вс муслиманство), а не на националност.
Pa ti si pecena za vakva rabota. (fingers) Takvi se primeni po instituciite, drski i najtragicnoto nepismeni.
Separate names with a comma.