Рајата у Веро шо праи :drunk: Стоки неписмени мрзливи [ATTACH]
Од креаторот на Better Call Saul. Истата актерка. Pluribus (2025) https://www.imdb.com/title/tt22202452/
Јас сакав да кажам дека тука сфатив зошто немаме пари во Македонија. Додека најдов време да пишам заборавив се. :?: На пример, кога собираме пари за...
Дали е во ред да си заславиш одредена слава бидејќи секако си славиш именден на детето на тој ден, а прв братучед да ја има таа слава веќе...?
Можеш со било кој духовник да разговараш за совет и разговор.. А за правилата на црквата околу тоа дали можеш да смениш духовник @Burevesnik може...
До сега нема објавено стори, можеби и не го користи многу инсаграмот или не на тој начин, а профилот и го немам отворено.
Zdravo, jas sum nova tuka. Sakam da napravam korekcija na nos, no ne mozam da se odlucam kade, se mislam pomegju dr Peev i dr Tomislav. I za dvata...
Ти маци имаш ли адвокат овде? Да не се заборавиш во процесот да си премногу коректна. Стај се на прво место ти, а после и дека дете имаш за гледање....
Никаде не е веќе сјајно ама тоа е мора да се помине тој пат.
Да,за понатаму кога ке бидеш во можност земи си бишонче.Обврска е ама и преголема љубов
Здраво луѓе да ве замолам за совет. Имам духовник веќе 2ра година, ама некако изгледа не сме си погодени. Покрај Светата Тајна Исповед, благослови за...
Истот го кажав и јас ако морам ќе удрам, а некој без причина да истепам никогаш... Насилник искрено заслужува да му се врати на ист начин, ама некој...
За жал секој може да направи дете и после кога тоа дете ќе порасне се чудиме од каде има анксиозност, стравови, не снаоѓање во друштвото, тешкотии да...
[MEDIA]
Јас не. Од 2013 до 2025 е мојот пат од пацифист до хејтер. Би газела насилници (во случајов на деца зошто то е тамата). Неќам само општествена...
Бегај, спаси се на време, не се лажи дека со тебе би било поинаку, не си го погазувај достоинството, ако можел да ја изневерува девојка му при 8...
Кога ќе се запамети? Насилството раѓа ново насилство. Некултурата раѓа нова некултура.
Фифти Фифти - Стив Кавана [ATTACH]
Separate names with a comma.