Ги има некој пробано новите маскари на Catrice hyperlash?
Високите луѓе немаат фрустрации? И како познаваш дали некој висок 1,7м има фрустрации, без да правиш муабет со него некое време?
Тие секако се шират многу, слободно земи си Л
Kaj ivanka e lesno ne bi trebalo da ne pomines sapkova bara ucenje no ne e prestroga a za kaj spasov e potesko malce
Zdravo, imam problem so izgledot na nosot ama i so disenjeto. Prvicno bev na pregled vo 8mi septemvri kaj Goran Karaivanov i mi kaza deka imam...
Еве јас се пријавувам, неостварена желба ми е ваков бизнис,ако сакаш контактирај ме во порака
Исти сме вчера и денес но со три дремки од по пола саат… Вчера исфорсирав и четврта и едвај ја разбудив после а денес реков не и си остана будна од 3...
Неее, реално нема никој, ама они гледаат нели, дека имале голема фантазија, така ми беше претходниот пат објаснето. Ама многу е страшно. :wasntme: И...
Значи комшика си ми :D
Бидејќи е таков Изборниот законик. Право на реклама имаат: 1. Двете најголеми партии на власт (4 минути) 2. Двете најголеми партии во опозиција (4...
Каде што си по избирачки список, таму. Овде на сајтов може да провериш, каде пишува, таму. https://izbirackispisok.gov.mk/
На колку време ( години) се прави пауза од носењето леќи за оние кои ги носеле секој ден? Точно ли е дека рожницата се лиже ако не се направи пауза?
Не знам Дали дремнуваш преку ден?
Шарен Кајсии или модри сливи
Сакам Сакам овошни сладоледи
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Едно прашање... се враќа ли нормалното успивање после 5ти скок? Значи не спиењето, туку самото успивање, ми се темни кога ќе дојде време и за денски...
Во 8ми Март примаат со полни 9 месеци. Барем нене така ми рекоа хаха. Во весели цветови примаат со полни осум. Оди во градинка директно да прашуваш...
Ако е тргната од кислород ,ќе ја пробаат на шише деновиве.Ама да знаеш ќе и ја враќаат сондата за хранење зависи кој е на смена и колку сака да се...
А ти слушна ли нешто ?
Separate names with a comma.