Не очекувај ништо, децава се контра прават. Првото ужас адаптација имаше. Ова искуство од многу драматична адаптација што ваљда нема да ве снајде:...
Најбезболно е кога ја оставам во количка директ и да не ме гледа да си одам, без чао без ништо. Потоа ја зимаат негователките ама не ме гледа мене....
Мене ова прв пат ми се случува сега Може казнувањето од оса само се поклопи со ова Не пиев никакви лекови освен таблетите што ми ги дадоа после...
Па затоа и прво на нив ми текна.
Бејби разделбата при оставање треба да биде што пократка, да не те гледа ..да не осети дека и вие сте растревожени. Секако е адаптација и за детето...
Јас пиев лактил капсули за да ми надојде млекце кога имаше 2-3 месеци малата т.е. во доненечката криза. (А имав млекце од прв ден). Пола паковање ми...
Се спремам психички да почнеме со градинка, 15ипол месеци беше со мене без чување од баби и дедовци само јас и мм. Мн е приврзана и очекувам дека...
Ми го донесоа од Америка
Преспав (facepalm) Се разбудив и сега ќе чекам наредна тура сон да ми дојде (waiting). Ама како нема да се разбудам, кој нормален вака спие, нозете...
Верувај дека постои Господ, кој ќе ти прати добри луѓе.
Moze, stavaj obloga so acidi borici
СДК дека верувам оти постојат добри луѓе, ама само верувам... :|
Имам одаааамна пишувано, колешки и колеги (државно) исончани се враќаа од боледување ;) Ова со контроливе не е ново, туку не се спроведува. Никој...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
https://MeetAgree.com Find a real girl in your area Real girls from your city are online
Мене докторот ми рече откако ќе добијам да ми поминат еден два циклуси и да идам за ехо, пап и брисеви. Ехо на гради правам еднаш годишно ист период,...
Дали е можно толку многу да ја болат рачињата од вакцините? Ја вакцинирав денес со ревакцина стрептокока и дтп (19 месеци има) и цел ден е кенкава и...
Вие сте со машки или женски фактор? Ќе биде одиме напред силни сме
Мене ми помогна да седам гола, односно после ланолин брадавицата да ми биде отворена, воздухот помага за затварање на раната. Јас додека да...
Мене со едно ми е многу тешко, не од аспект да ја чувам туку постојано е со алергии, опструкции, терапија, болници и така во круг. Неможе да оди во...
Separate names with a comma.