Лабораториум е преместен кај КИЦ?
Моето е 5ти ден и подобар е. Плачел, ама и јадел и спиел. Денес прв пат беше од 8.30ч до 10.30ч. Учителките викаат дека сите деца плачат. Ќе мора да...
Кај мене не доцнеше.
Кога ќе ти дозволи доктор. Мене ми дозволи одма на прв преглед после 6 недели. Но нормално, полесни вежби за почеток, јас на три недели генералка на...
Почнав пред 3 дена да ја носам во градинка има 10 ипол месеци.Кога ја оставам не плаче, но кога ја земам ми кажуваат дека многу плачела, дурии и...
Moze li recept i od ovie se sto pravis e prekrasno
Ццц безобразни глупаци.
Moze li recept od topicinjata so orizovi galeti
Поминати 3 и пол месеци и сеуште не, долго време вежбав, години уназад ама сеуште не се чувствувам спремна да почнам пак. Само пешачам засега....
Здраво мајки, Поради тоа што очигледно ќе идам на царски, ме интересира после колку време можевте да бидете физички активни? Јас имам преголема...
Дали ви доцнела последната исплата од породилно и ако да, колку време? За јули, неполн месец, сеуште немам ништо добиено.
Кои се најдобрите овесни снегулки и од кај да ги земам?
Отварам на мој термин гледам има некој кабинет за третман за жени во бременост и после породување на психијатрија. Дали има некоја да била и...
26та 1289гр:inlove: батково мишелинче.:lol:
https://GirlSingle.com She's ready to be your fantasy She's nearby and she's interested
Знам дека не е ништо страшно јас тоа го прифаќам најнормално и ќе одам само да ми биде добро Ќе отидам на било каков лекар
Епа мене 3000 ми скратија на последното, за дете под 3 г до пред некоја година не се кратеше. И јас исто сакаж да верувам ама секој ден се повеќе...
[ATTACH]
Separate names with a comma.