Не дека не смее, што имам зборено со другарки дале и на 6 и на 7месеци, јас за сега го избегнувам дека ми личи потежок за меше од други мешунки па да...
А да си погазете гордоста и двајцата и да седнете како луѓе, нормално да разговарате? Без гордост, без навреди, само отворени карти дали вреди да си...
Јас не сум осетила,њус појави 29ден денес Јас идам да прашам дали ве поправила ?
Имате ли рецепт за колачиња со афион ?
Знам Знам се, и тоа што се крие како епитаф во зборовите твои, и она премолчаното, неискажаното, во дамарите љубоморно што го чуваш. Знам и кога...
Колку е чуден овој живот, со некого кого си сакал да делиш живот, да го прифатиш онаков каков што е, со сите добрини и мани, да идеш против светот,...
Па со оглед на тоа што за мене речиси никогаш не земам, само за деца. И со оглед на тоа што често и го кратам ако се подобри, да безобразно е.
Прати им маил, нека ти кажат зошто касни, и јас чекам последна исплата, но за август пола месец.
[MEDIA]
[ATTACH]
16+4 - 164 гр 18+3 - 248 гр 21+0 - 449 гр
Околу 3-4 недели, после ми беше супер.
Ауу многу паметен господинот он нека си зима од одмор.
Zdravo, kolku vreme vi traele nus efektite od elicea? Zgolemena anksioznost i emotivna promena...
Ако си била задоволна од работата немало да правош така и плус ако сум болна што има да ме бараат од работа да ме тормозат.
Меланхолично.
Мене ко ме бараа од фирмата дури бев на боледување не му кренав телефон, на seen ги оставив. Не правете вака ако сакате да имате долга и...
И мојата тоа носи, вчера ми побара пржени лепчиња и ги јаде така без ништо не знам како не и е гад. Све нешто суво јаде, од овошје само банана. Тука...
Ехото на гради не е врзано со доење, ако некоја мајка треба да прави почеста контрола (јас на пример требаше) докторот ми рече дека не е важно дали...
Separate names with a comma.