Секоја чест на ретки исклучоци во државни болници кои навистина ја вршат работата за кои се платени, грото останато патат од Господов комплекс....
Zdravo, sakam da ve zamolam da mi pratite sliki od operacii na nos kaj dr. Peev. Utre sum na konsultacija i me faka panika da ne napravam pogresen...
И јас ја купив маскарата на Essence tubing, многу ми се допаѓа. Особено фактот дека се вади само со млака вода и нема насекаде црнила. Трајна е и...
Педофили на секој чекор!!!
Чао, интернету за денеска. 30 годишен маж ( познаник) , лајка слики на 15 годишно девојче. И не обични слики. I do not want to live on this planet...
Во животот еднаш имам побарано боледување за 2,3 дена од гинеколог зашто имав многу болки во половината во 8ми месец од бременоста и погодите што. Не...
Е па за државна се збори. Знам како е во приватните.
Нема такво нешто како снемување млеко од нејадење.
Да, многу 10кг. плус бев тогаш. После морав да држам диети. :sweat:
10мг. секакви, од гадење, главоболка, вртоглавица, конфузност...
Не знам во државна како е ама во приватниве не е така воопшто.
39+3
Девојки која недела ве породија со Царски? 37+ или 38+?
Ај да не се лажеме...во право е. Не дај боже да влезеш низ тие врати..
Здраво, ги исчитав сите мислења за Црвенкапа во Аеродром, генерално имам оформено мислење, но сакав да прашам дали има некое поново мислење, некој...
Како не ти е срам така да зборуваш? Од кај знаеш што направиле или не направиле? Цел ден беше во соба со нив и ги гледаше што прават?
Се продаваат нови неотворени антифони, 950 ден.
Море, мене ме фаќа уште од пред. 2 недели.... Нз како ќе се тера Јас природно сум плачка... Ама гледам да го занимаваме мозокот со друго нешто.... Се...
Не, ама редовно вежбам. Која доза? И какви негативни ефекти имаше?
Ако ви трае ПМС 2,3 дена и не е толку за очај ама ако е 7,8 дена зборувам за психички симптоми, е право измачување. Третина од месец ти психички да...
Separate names with a comma.