И погледот од горе е преубав:D Не ми ги отвара сликите твои нешто ме зеза овој тел...треба да го средам... [ATTACH] [ATTACH]
Ај ко на глупа објаснете ми шо е тоа "урбан лик"?
pa ubavo bi bilo da se spodeli i kaj koj doktor bilo neuspeshno barem da znaeme ostanatite za ponataka...
Ние лани точно пред 1 година беше почетокот во градинка, издржа цели 3 недели и дирек на болница завршивме :x со пнеумонија, леле ко ќе ми текни...
А од кога почна редовно со цтг? Јас одмарам цело време последниов период ама ми рекоа дека тоа немало врска, не препорачувале баш строго мирување....
[ATTACH]
Заради истите ли параметри? Каков беше резултатот?
Во Фитнес Фабрика Џуниор на Бубало има некои вакви активности, има група од 4-5 години, 6-10 и 11+. Немам искуство, ѕирни кај неа.
Тему
Доктор Ефрем ми ги упропасти забите, поради него претрпев патешествие. Две пломби ми правеше а претходно демек ми ги лекуваше забите. Останав без...
40.822
Ако пиеш обична фолна тогаш ти треба од 0.4 мг, таа од 5мг е за друга намена. Можеш и некои пренатални витамини да земеш, во нив има и фолна.
Благодарам за споделеното искуство. Можеби он највеќе би ми одговарам во МК. Но пред да се одлучам за дефинитивно би сакала ако има некој на форумов...
... Основни способности на човекот се : Јас слободно зборувам ! Јас слободно зборувам вистина ! Јас слободно решавам (одлучувам) ! Јас слободно го...
Да Гиро?
Blagodaram za spodelenoto iskustvo. Inaku ako bile na pocetocite, sekogash na pocetokot doktorite se po entuzijasti i zelni za rabota i rezultati....
Јас :) Ми ја водеше цела бременост и дојде на породувањето. Супер поминав со неа, задоволна сум ептен.
40 821
Да Кикирики?
Separate names with a comma.