Мајки во болница сме со малото. Денес др ми рече му биле ниски леукоцити и тромбоцитите. Има ли некоја од вас искуство со оваа состојба? @Alishan30
провери дали ти ги однеле документите воопшто во фондот.
470 000? Се надевам дека е грешка.
Дали некој има летувано во Пулиа, бараме препорака за местенца со убави плажи, не сакаме многу да возиме и предност имаат места кај што се оди пешки...
Јас само едно ќе ти кажам: Многу заедно дома, не е на арно :D
Хмм, се беше многу одамна. Веќе не се сеќавам како изгледаше, како зборуваше, како мирисаше... Со изминатите години мислев дека се ќе помине, се ќе...
Луѓе имав вирус. Железото ми беше 2. Хемоглобинот 111 Пијам Хемовит Плус на Health Aid. Се мислам дали да го направам пакетов. И дали е подобро...
Ми покажа кандида на првите брисеви..со што и дали ја лекувате?
Абе од очај давам сѐ што ќе слушнам дека на некој помогнало. Вака не сум чекала лето да дојде не знам од кога, иако не го сакам како сезона. Ама...
Јас го дадов малку покасно од првиот знак, ама се надевам дека ако не друго ќе помогне да е помал интензитетот на вирусот. Мечињата ги давам, трошам...
Тогаш јас сум грешка разбрав дека си скоро породена и се работи за многу мало бебе.. Не е решение ако му е тешко да се нафрла на тебе, детето бара...
[MEDIA]
Од искуство мислам дека зборат за они да се испукаат него му е мака мрза нешто и контра на тоа тебе се ти е арно после. Мојот така ке се изнајаде...
Менталното здравје е примарно и целосно ги поддржувам сите што ќе одлучат да посетат психолог. Она што ме револтира е дека ние немаме квалитетни...
@bookslover те тагнав, не знам дали виде, ти пуштив слика кој е.
Малата има 10 месеци, повеќе разбира, има 2 дремки во денот од кои за едната јас ја успивам и за ноќното спиење јас ја успивам а тој само за првата...
Ќе го повторам утре секако. Е сега мојата работа е таква,тешка физичка работа е, а за боледување ми е некако рано,но со оглед на спонтаниот што го...
[ATTACH]
Друштво за планинарење ?
Се случило и кај двете ама одма изреагирав дека тоа не смее да се кажува и не сакам повеќе да слушнам, двете од тогаш немаат опцуено. Некои работи се...
Separate names with a comma.