Може да те влечат и месец два. Ќе пресечеш. Од денес нема кој да ја земе порано и ќе остане со спиење и искочи си.
Со Парис Хилтон. Која позната личност од Македонија ја сакаш како сосед?
Zdravo dali nekoj e na rezim.na ishrana a e so hasimoto?
Мајка да те утешам во врска со заспивањето дека можеби нема да има врска дома како заспива. Ќерка ми оди скоро 6 месеци во градинка и иако таму...
Gi prasav so cel da im kazam deka znam sto sleduva, ne deka ne znam, da znaat deka znam
Хахаха сериозно веруваш на ХР? А што сакаш да ти речат? Прашај вработени. Пиши точно кои личности ги праша со име.
Најверојатно со клексан си била, штом си со ivf скоро се ти е испитано. Едноставно така требало да биде, се случува. Јас си сфатив дека така требало...
Здраво знае некој ако не фатиме услов за втора година дали ќе се префрлиме по новата програма?
Од 1 месец се до 6 месеци. Имам чекано и година дена.
Мене преку крв во Биотек ми земаа. 1500 денари платив.
Кај мене не го успори епидуралот порагајот, ама пред 5 прста да се отворам не ми ставија. Плус бев со индуциран порагај. Сега кога вратам филм...
Чудно ..
Апсолутно немој да спомнеш.
Imam prasano od HR za oviee raboti sto kruzat kako muabeti, mi kazaa spekulacii bile i deka vo ovoj moment nemaat info Ako tie nemaat koj ima
Фала ти за одговорот, малце ме утеши ова зашто моево е баш како што го опишуваш ти твоето. На прсти се брои колку пати има заспано сам без да биде...
Здраво Предложете од каде сте задоволни ; дали од тему сте нарачале нешто слично ???[ATTACH]
Игнорирај се што е тука пишано и пробај. Не знам што да кажам повеќе. Само прашај си како ќе бидеш осигуран. Т. Е. Можат сеа се и сешто да ти...
Бремена сум 12 та недела. Наредна недела одам на скрининг кај матичната и Приска. Ми спомна дека тогаш ќе треба да направам и испитување за...
За колку време апелациа донесува пресуда по поднесена жалба на одлука од основен суд? Станува збор за граѓански спор. Предметот е од почеток на јуни...
Јас не би никогаш, затоа што самиот факт дека е од село, значи и поинакво однесување од градското. Секојдневно влегувам во контакт со луѓе баш од...
Separate names with a comma.