Им купувавте ли нешто на докторите/сестрите за да им се заблагодарите? И што?
Знам, и воедно тоа е најголемиот мит. Единствено што ќе направиш е што ќе си накачиш еден куп кила за кои што ќе се чудиш како да ги оттарасиш после…...
Се извинувам за грешката, во право сте
Секогаш различни.
Каде е тоа ?
Индиго
И јас имам во дојките ама не во срцето треба да се препознава болката,со години имаме мензис
Видов во Енте, различни видови, убавки изгледаат.
42.376
Леле аутфитов ептен погоден, каква е пуфла да ја изедеш :inlove:
Девојки, спремам алиштенца и опрема за бебче што го чекаме кон крај на септември. Со што ги покривате навечер новороденчињата? Дома ни е релативно...
Од прв ден секој ден ја чешлам, и' врзувам репче, кога ја облекувам - кога не, ама градникот и' е таков голем па и пред да смее да шета, и' го...
Авакс ќе пишев и јас, плус и ова. [ATTACH]
Да не беше на преглед? Мене после преглед од тоа вазелинот или што и да е страшно ме чеша. Иначе спомни на доктор, може да е инфекција и да треба да...
Сите некој некогаш не повредил, и сите ќе дојде време, кога некого ќе повредиме! Буквално сите го вртиме истиот круг, дури и несвесно повредуваме...
Од Кипер најситни се и најмеки за јадење. Од Кам се исто добри но повеќе им треба време да омекнат.
Девојки имам јако чешање долу овие 2 дена. Досега ми се нема ова случено. Се мијам со камилица, друго не знам што би ми помогнало. Дајтеми совет....
Имам Имаш ли торта?
Абе шо се објаснуваш јасно ни е на сите какви дегени има и меѓу медицинарите, мрзи неработници колку сакаш, хирургот не дека и тој не е таков туку за...
Забораил да ги стави Сенатор, кокаин и курви као ставки, прости му.
Separate names with a comma.