Конјуктивитис не е итен случај. Си можел да почекаш и кај матичниот да си отидеш во 8 часот. Во Германија ќе те остават 4-5 саати да чекаш дури и да...
https://MeetAgree.com She’s Free Right Now She's real, she's close, she's yours
Peckanje potocno
За вие димензии од најлит матерјал да е испод 2000е нема да најдеш Од 600 до 1000е на метар кујна оде
Само на непарни броеви се изнесува поменот после првата година. Поврзано е нешто со верата, во чест на Света Троица. Затоа е до 3 години.
Имав една маица бела со рѓа ја исправ со се и сешто накрај се откажав си јаносев по дома дека кај што стоеле штипките имаше малку со тек на време...
Во Велес се планира ли да се отвори? Бев во друг град немав многу време да разгледам убаво набрзина што ми влезе во око си земав ама гледав интересни...
Дајте некој мајстор за кујна некој ефтин. Агол ми е кујната ама над 1000 евра ми бараат премногу ми е. Готови кујни не ми одговараат јас си имам...
За 1 човек кој си готви дома и добро планира, со 9000 ден со оризот може јунешки бифтеци (1500ден за кг) да јаде 2 пати месечно А ти колку често...
[MEDIA]
Нема ништо да се случи. Само непријатност мегу страните. Ние ич не сме блиски со кумовите, ниту пак имавме муабет, се одалечивме ниту се слушаме ниту...
Дали може повеќе инфо/контакт? Може и во порака. :)
[ATTACH]
Пијам кафе наутро ама тоа го правам отсекогаш (бидејќи не се будам без него), а зошто сега почна да ми се појавува не знам. А пред тренинг не јадам...
Па не и мислам лошо на девојчето ,ама малку тој да осети од сопствениот отров .Тој сега е сменет ,семеен човек но мене ми наштети фрлајќи се од едно...
Една тик токерка у своето видео за ритуал пред спиење, вели: прво облакам пижами.... :^) :rofl: :rofl: :rofl:
Благодарам на одговорот! А каков е тој ИСР образец?
Како сте деновиве? Дали некој има тегоби со желудникот и нервозен желудник. Пијам нолпаза и пробиотик ама некако како да го осекам желудникот да ми...
Абе искрено не ми смета да се пердашат кога нема работа, ама да идам на ургентно у 5 сабајле, да плаќам такси од пичкевац пошто окото ми е затворено...
Separate names with a comma.